Hoe De Batterij Van Een Mobiele Telefoon Te Zwaaien?

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Van Een Mobiele Telefoon Te Zwaaien?
Hoe De Batterij Van Een Mobiele Telefoon Te Zwaaien?

Video: Hoe De Batterij Van Een Mobiele Telefoon Te Zwaaien?

Video: Hoe De Batterij Van Een Mobiele Telefoon Te Zwaaien?
Video: Zo haal je het maximale uit de batterij van je telefoon!🔋 2024, Mei
Anonim

Het zwaaien van de batterij van een mobiele telefoon is het proces waarbij de telefoon voor de eerste keer wordt opgeladen onmiddellijk na aankoop. Deze procedure is erg belangrijk voor de verdere werking van de mobiele telefoon, zodat deze zo lang mogelijk kan werken zonder op te laden. Het verlengt ook de levensduur van de batterij van je telefoon.

Hoe de batterij van een mobiele telefoon te zwaaien?
Hoe de batterij van een mobiele telefoon te zwaaien?

instructies:

Stap 1

Om de batterij van een mobiele telefoon te "zwaaien", moet u de batterij onmiddellijk na aankoop volledig ontladen. Om dit te doen, zet u de mobiele telefoon aan en schakelt u deze pas uit als deze automatisch uitschakelt vanwege een gebrek aan stroom van de batterij. U kunt bijvoorbeeld op hoog volume luisteren naar de muziek die op uw telefoon is geïnstalleerd of er een veeleisende game op spelen. Hierdoor leeg je de batterij zonder veel moeite en snel genoeg.

Stap 2

Nadat de telefoon is ontladen, laadt u deze op voor een periode van minimaal 10-12 uur. Om het maximale uit deze procedure te halen, is het raadzaam om je nieuwe telefoon 14-15 uur achter elkaar op te laden. Koppel hem tegelijkertijd niet los van het netwerk, ook niet als de telefoon zegt dat hij volledig is opgeladen, of als je hem op een andere plek wilt opladen (bijvoorbeeld op het werk).

Stap 3

Het is raadzaam om de procedure van het "zwaaien" van de batterij twee of drie keer te herhalen. Dat wil zeggen dat u de batterij opnieuw volledig moet ontladen en opnieuw volledig moet opladen voor een periode van 12-15 uur. Vergeet niet dat de mobiele telefoon volledig moet worden ontladen totdat deze zichzelf uitschakelt, en tijdens het opladen van de batterij, mag de telefoon in geen geval gedurende de gespecificeerde tijd van het lichtnet worden losgekoppeld.

Stap 4

Hoewel de bovenstaande procedures een tijdelijke beperking in het gebruik van een mobiele telefoon creëren, waardoor u deze tijdens de "schommel"-tijd niet kunt gebruiken, krijgt u als resultaat een volledig werkende batterij. De batterij van de telefoon houdt de stroom zo lang mogelijk vast en de gebruiksduur zal aanzienlijk worden verlengd. In het tegenovergestelde geval ontlaadt de batterij snel genoeg en gaat niet lang mee.

Aanbevolen: