Hoe U De Levensduur Van De Batterij Van Uw Mobiele Apparaat Kunt Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Levensduur Van De Batterij Van Uw Mobiele Apparaat Kunt Verlengen
Hoe U De Levensduur Van De Batterij Van Uw Mobiele Apparaat Kunt Verlengen

Video: Hoe U De Levensduur Van De Batterij Van Uw Mobiele Apparaat Kunt Verlengen

Video: Hoe U De Levensduur Van De Batterij Van Uw Mobiele Apparaat Kunt Verlengen
Video: Tips voor een langere levensduur van de batterij van de HP Slate 7 tablet. 2024, April
Anonim

U kunt de batterij van uw telefoon of tablet sparen door een aantal instellingen aan te passen die van invloed zijn op het stroomverbruik. Alle instellingen zijn heel eenvoudig.

Hoe u de levensduur van de batterij van uw mobiele apparaat kunt verlengen
Hoe u de levensduur van de batterij van uw mobiele apparaat kunt verlengen

instructies:

Stap 1

Verlaag de helderheid van het scherm.

De functie voor automatische helderheid, beschikbaar op de meeste telefoons, past automatisch de helderheid van het scherm aan op basis van omgevingslicht en systeembewerkingen. U kunt de helderheid van het scherm echter nog meer handmatig verlagen.

Pas de time-out van het scherm aan. Sommige apparaten hebben speciale knoppen om het scherm uit te schakelen, terwijl u met andere apparaten programmatisch de instellingen voor het vergrendelen of uitschakelen van het scherm kunt configureren. Laat het scherm indien mogelijk automatisch uitschakelen na een minuut inactiviteit.

Stap 2

Schakel wifi uit.

Als u geen Wi-Fi-verbinding gebruikt, schakelt u deze uit. Hetzelfde geldt voor Bluetooth.

Stap 3

Schakel de uitgifte van meldingen uit of beperk deze.

IOS-gebruikers zullen dit voor elke app handmatig moeten doen. Ga naar "Instellingen-Meldingen", raak elke applicatie aan die u wilt configureren en zet de schakelaar Berichtencentrum op Uit. Als u een Android-gebruiker bent, schakelt u de synchronisatie van ongebruikte services uit. Ga hiervoor naar het gedeelte "Accounts" van het menu "Instellingen" en schakel de synchronisatie uit voor alle services die niet worden gebruikt.

Stap 4

Minimaliseer de impact van applicaties en instellingen die momenteel niet nodig zijn.

Dubbeltik op de Home-knop om applicaties in de iOS-omgeving te verwijderen. Nadat de multitasking-lade op het scherm is verschenen, houdt u het toepassingspictogram ingedrukt totdat de knop X verschijnt. Druk erop om de toepassing te sluiten. Gebruikers van Windows Phon 8 kunnen de populaire Battery Saver-functie gebruiken om het stroomverbruik van applicaties te beperken.

Stap 5

Schakel vliegtuigmodus in.

In deze modus zijn alle draadloze interfaces van het apparaat uitgeschakeld, inclusief mobiele communicatie, Wi-Fi, Bluetooth, GPS en andere locatieservices.

Stap 6

Schakel locatieservices uit.

Deze maatregel bespaart u veel energie en geld als u naar het buitenland reist.

Stap 7

Trilalarm uitschakelen.

Een trilalarm vereist een veel ernstiger energieverbruik dan een geluidsalarm. Als u zich op een locatie bevindt waar u andere harde geluiden niet kunt storen, kunt u overwegen tijdelijk alle meldingstonen uit te schakelen.

Stap 8

Laat uw apparaat niet te warm en koud worden.

Het veilige temperatuurbereik voor elektronische apparaten ligt tussen 0 en 35 C. Neem de nodige maatregelen om je telefoon te beschermen tegen extreme temperaturen.

Aanbevolen: