De I900-telefoon Inschakelen

Inhoudsopgave:

De I900-telefoon Inschakelen
De I900-telefoon Inschakelen

Video: De I900-telefoon Inschakelen

Video: De I900-telefoon Inschakelen
Video: Samsung i900- Silent phone when turn over- motion sensor 2024, Mei
Anonim

Een aantal Samsung i900 telefoonmodellen zijn een combinatie van modern design en geweldige functionaliteit. Om uw telefoon echter te kunnen gebruiken, moet u deze eerst inschakelen.

De i900-telefoon inschakelen
De i900-telefoon inschakelen

instructies:

Stap 1

Je hebt een dure en stijlvolle mobiele telefoon gekocht. Je mag gefeliciteerd worden. Als je hem in de salon hebt aangezet, is het logisch om aan te nemen dat je hier geen geheim van hebt gemaakt en hebt laten zien waar de aan / uit-knop zich op de telefoon bevindt. Totdat de telefoon helemaal leeg is, kun je hem gebruiken. Aan de bovenrand van het mobiele apparaat bevindt zich een knop met een oplaadindicator. Als u de simkaart wijzigt, moet u de telefoon uitschakelen door op deze knop te drukken. Open vervolgens de achterklep, verwijder de batterij, vervang de simkaart, plaats de batterij terug, sluit de achterklep. U moet de telefoon op dezelfde manier inschakelen als uitschakelen - door op de knop te drukken.

I900 aan/uit-knop
I900 aan/uit-knop

Stap 2

Wanneer u de telefoon oplaadt, gaat de indicator op de aan/uit-knop branden. Als het een rode gloed heeft, betekent dit dat de telefoon wordt opgeladen, als het groen is, is het apparaat opgeladen. Houd er rekening mee dat lithium-ionbatterijen (tegenwoordig gebruikelijker) een paar uur iets langer dan normaal kunnen worden opgeladen. Wanneer de indicator accumulatie aangeeft, betekent dit dat ongeveer tachtig procent van de lading is verzameld, de resterende accumuleert in de loop van de tijd. Het wordt aanbevolen om nikkel-metaalhydridebatterijen op te laden wanneer ze volledig ontladen zijn.

Stap 3

Elk technisch product moet vergezeld zijn van een gebruikershandleiding, waarin de belangrijkste punten tijdens het gebruik worden beschreven. Als de telefoon vaak vanzelf uitschakelt, kan dit worden veroorzaakt door een technische storing van zowel de batterij zelf als het mobiele apparaat. Het kan zijn dat het toestel gewoon niet aan gaat na het uitschakelen van de code. Wat er moet worden gedaan om de oorzaak van de storing te achterhalen, wordt aangegeven in de instructies, evenals de adressen en telefoonnummers van de ondersteuningsdienst.

Aanbevolen: