CorelDRAW Graphics Suite X3 Installeren

Inhoudsopgave:

CorelDRAW Graphics Suite X3 Installeren
CorelDRAW Graphics Suite X3 Installeren

Video: CorelDRAW Graphics Suite X3 Installeren

Video: CorelDRAW Graphics Suite X3 Installeren
Video: Install CorelDRAW Graphics Suite X3 Full Crack Setup by BijayKanxa 2024, Mei
Anonim

CorelDRAW Graphics Suite X3 is een grafisch rasterpakket. Om het te installeren is het noodzakelijk dat het besturingssysteem en de kracht van de computer aan de eisen voldoen. Het installatieprogramma van de editor helpt u bij het installeren van alle modules en programma's die beschikbaar zijn in het grafische pakket.

CorelDRAW Graphics Suite X3 installeren
CorelDRAW Graphics Suite X3 installeren

Systeem vereisten

Voordat u CorelDRAW Graphics Suite X3 installeert, moet u ervoor zorgen dat uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten om het programma uit te voeren. De machine moet een besturingssysteem hebben van minimaal Windows 2000, namelijk Windows XP, Vista, 7 of 8. De computer moet een processor hebben met een klokfrequentie van meer dan 600 MHz. In dit geval kan de installatie van het programma 256 MB RAM vereisen. De computer moet een muis of touchpad hebben en de beeldschermresolutie moet minimaal 1024x768 pixels zijn. Tablet-pc moet dezelfde schermresolutie hebben als u het programma erop installeert.

CorelDRAW installeren

Zorg ervoor dat de systeemtijd en -datum correct zijn voordat u CorelDRAW Graphic Suite X3 installeert. Sluit toepassingen die de installatie kunnen verstoren, zoals torrent-clients of antivirusprogramma's. Het uitschakelen van actieve applicaties kan ook de algehele installatietijd verkorten. Zorg ervoor dat u meer dan 400 MB vrije ruimte op uw harde schijf hebt om alle programma's in het pakket te installeren.

Plaats de CorelDRAW-schijf in het schijfstation van uw computer. Als u installeert met behulp van het installatieprogramma dat u van internet hebt gedownload, voert u eenvoudig het uitvoerbare EXE-bestand uit door te dubbelklikken op de linkermuisknop. Als u het programma installeert vanaf een ISO- of MDF-image, start u de Daemon Tools-toepassing en emuleert u de schijf via het gedeelte "Virtuele schijven". Klik op de naam van de virtuele schijf en specificeer het pad naar de installatieschijf.

Als na het plaatsen van de schijf in het station, het automatische installatiemenu niet werd gestart, ga dan naar het gedeelte "Computer" ("Deze computer" voor Windows XP) en selecteer het schijfstation uit de aangeboden lijst. Als de inhoud van de cd voor u wordt geopend, voert u het bestand Setup.exe uit.

Volg de instructies op het scherm tijdens de installatie. U wordt gevraagd een map te selecteren om de programmabestanden te plaatsen. Het is raadzaam om het pad naar het programma standaard te laten staan. Ook tijdens de installatie kunt u uit de Graphic Suite de programma's selecteren die u wilt gebruiken. Het uitpakken van de bestanden zelf duurt enkele minuten. Nadat de installatie is voltooid, ziet u een bijbehorende melding op het scherm.

Aanbevolen: