Kaarten Installeren Op Uw Pioneer-navigator

Inhoudsopgave:

Kaarten Installeren Op Uw Pioneer-navigator
Kaarten Installeren Op Uw Pioneer-navigator

Video: Kaarten Installeren Op Uw Pioneer-navigator

Video: Kaarten Installeren Op Uw Pioneer-navigator
Video: Навигатор Pioneer как установить карту 2024, April
Anonim

Navigatorkaarten worden meestal bijgewerkt terwijl het apparaat is verbonden met internet. Hetzelfde geldt voor navigatieapparatuur van Pioneer. Let op de hoeveelheid gedownloade data, het is goed mogelijk dat je een internetverbinding nodig hebt met een onbeperkt data-abonnement.

Kaarten installeren op uw Pioneer-navigator
Kaarten installeren op uw Pioneer-navigator

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Verbinden met het internet. Installeer op uw computer de software die bij de aankoop van de navigator als onderdeel van het pakket is geleverd. Als u niet over de benodigde hulpprogramma's beschikt, download deze dan van de officiële website van de fabrikant in het gedeelte "Navigatie-apparaten" in het allereerste item van het menu "Producten".

Stap 2

Selecteer uw apparaatmodel, aan het einde van de lijst met technische specificaties, selecteer de link "Geavanceerd". Download de software naar uw computer.

Stap 3

Koppel de apparaten met de meegeleverde kabel. Begin met het bijwerken van kaarten in het programmamenu. Houd er rekening mee dat voor sommige kaarten geld nodig kan zijn om online te betalen, dus bereid vooraf een bankkaart voor of gebruik een ander beschikbaar betaalmiddel.

Stap 4

Nadat u klaar bent met het bijwerken van de kaarten in uw navigator, start u deze opnieuw op en bekijkt u de gedownloade items. Als je om welke reden dan ook problemen hebt met het gebruik ervan, neem dan contact op met de verkoper of fabrikant voor hulp, nadat je hebt gecontroleerd of het downloaden van de kaarten volledig is uitgevoerd.

Stap 5

Zorg er ook voor dat u voldoende vrije geheugenruimte hebt om naast de bestaande kaarten extra kaarten te installeren. Als je problemen hebt met het registreren van een commercieel product, is het mogelijk dat je een nep-navigatiesysteem gebruikt. Breng het in dat geval terug naar het verkooppunt.

Stap 6

Als u niet te lui bent om de software opnieuw te installeren, kunt u ook alternatieve manieren gebruiken om updates voor uw navigator te downloaden, die een gemakkelijkere modus voor het bijwerken en downloaden van kaarten ondersteunen.

Aanbevolen: