Een Gadget Op Uw Bureaublad Installeren Your

Inhoudsopgave:

Een Gadget Op Uw Bureaublad Installeren Your
Een Gadget Op Uw Bureaublad Installeren Your

Video: Een Gadget Op Uw Bureaublad Installeren Your

Video: Een Gadget Op Uw Bureaublad Installeren Your
Video: How To Install/Enable Gadgets On Windows 10 2024, April
Anonim

Een van de belangrijkste innovaties van het Windows 7-besturingssysteem zijn gadgets. Ze worden op de desktop geïnstalleerd en kunnen de standaardfuncties van eerdere generaties besturingssystemen aanzienlijk uitbreiden. Op dit moment zijn er een groot aantal gadgets waarmee je meer te weten kunt komen over het weer in jouw regio, wisselkoersen, etc.

Een gadget op uw bureaublad installeren
Een gadget op uw bureaublad installeren

Het is nodig

Besturingssysteem Windows 7

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig zijn er genoeg bronnen op het netwerk van waaruit je gadgets voor je desktop kunt downloaden. Alle gadgets op deze bronnen zijn meestal onderverdeeld in verschillende categorieën:

- weer;

- uren en tijd;

- kalenders;

- wisselkoersen, enz.

Stap 2

Kies een categorie en zoek naar de gewenste gadget. U kunt bijvoorbeeld de categorie Kalenders selecteren. Selecteer in de categorie die wordt geopend een gadget dat je leuk vindt. Je kunt een gadget niet alleen beoordelen op zijn schoonheid, maar ook op zijn functionaliteit. Om dit te doen, klikt u op de naam van de gadget, een pagina met een beschrijving van de mogelijkheden wordt geladen.

Stap 3

Nadat u een specifieke gadget hebt geselecteerd, klikt u op de knop Downloaden of Downloaden. Gadgets worden gedownload uit het archief. Nadat u het archief hebt gedownload, moet u het uitpakken in een willekeurige map op uw harde schijf met behulp van het WinRar-programma.

Stap 4

Open de map met het uitgepakte gadget en dubbelklik met de linkermuisknop op het pictogram. Het gadgetpictogram is afhankelijk van het type (voor de kalender, het pictogram van de rekenmachine en de klok). U ziet een dialoogvenster met een waarschuwing over de installatie van deze gadget, klik op de knop "Installeren". Het installeren van gadgets gaat altijd snel, meestal slechts een paar seconden. Aan het einde van de installatie van de geselecteerde add-on verschijnt een klein venster op het scherm waarin de kalender wordt weergegeven.

Stap 5

Na verloop van tijd stapelen gadgets zich op, snelle bewerking van hun parameters kan worden gedaan via de applet "Gadgets Collection". Om de collectie op te roepen, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u "Gadgets". In het geopende venster ziet u miniaturen van alle geïnstalleerde gadgets.

Stap 6

Als u een gadget wilt verwijderen, haakt u het vast met de linkermuisknop en sleept u het naar het venster "Gadgetverzamelingen". Om het werk van een van de gadgets te herstellen, sleept u het gewoon van het venster naar het bureaublad.

Aanbevolen: