Hoe U Uw Smartphone Kunt Opladen Tegen De Zon

Hoe U Uw Smartphone Kunt Opladen Tegen De Zon
Hoe U Uw Smartphone Kunt Opladen Tegen De Zon

Video: Hoe U Uw Smartphone Kunt Opladen Tegen De Zon

Video: Hoe U Uw Smartphone Kunt Opladen Tegen De Zon
Video: Draadloos opladen met je Android-smartphone: zo werkt het 2024, April
Anonim

Smartphones zijn zo strak in het leven getreden dat het nu al moeilijk is om je voor te stellen hoe je zonder deze assistent kunt. Een smart device is een tweede geheugen en verbinding met de buitenwereld, maar ook een bron van eindeloze informatie. Helaas is en blijft de batterijlading van een smartphone een zere plek voor moderne toestellen.

Hoe u uw smartphone kunt opladen tegen de zon
Hoe u uw smartphone kunt opladen tegen de zon

De meeste moderne apparaten zijn ontworpen om 8-10 uur op een enkele lading te werken. Als we het hebben over de standby-modus, zijn deze indicatoren serieuzer. Over het algemeen van 24 tot 36 uur. Deze tijd is erg kort. Laten we de goede oude zwart-witte apparaten niet vergeten die enkele weken konden werken op een enkele batterijlading. Deze indicatoren waren toen op hun best, maar telefoons wisten niet hoe ze iets anders moesten doen dan bellen.

Het hele probleem van moderne smartphones is dat de fabrikant zich om de een of andere reden richt op de constante nabijheid van het elektrische netwerk. Dit is goed voor een kantoorbediende, maar als iemand een actievere levensstijl heeft of een reizende baan heeft, kan hij niet altijd een moderne smartphone gebruiken. Je moet constant bang zijn voor de afscheiding.

Om dit probleem op te lossen is de zogenaamde powerbank uitgevonden. Dit is een externe batterij die zelfs een krachtige smartphone twee of drie keer kan opladen. Het lijkt erop dat er een oplossing is gevonden. Maar ook dit accupakket raakt vroeg of laat leeg. Bijvoorbeeld als u hem meeneemt op een visreis of een wandeling.

Maar ook hier werd een oplossing gevonden. Fabrikanten begonnen apparaten te produceren waarmee je, zonder overdrijving, je smartphone van de zon kunt opladen. Het is een zonnebatterij die is aangesloten op een energieopslagapparaat (een gewone batterij van een powerbank). Hierdoor kan de batterij worden opgeladen vanuit zonlicht. Het apparaat is een echte redding geworden voor alle toeristen en reizende arbeiders. Immers, ook op bewolkte dagen, als je deze energiebron aan een rugzak hangt, laadt hij de batterij voor minimaal 30% op. Dit is voldoende voor normaal smartphonegebruik.

Deze powercans met een zonnebatterij zijn vervaardigd in een beschermde behuizing en zijn niet bang voor vallen en water. Dit betekent dat je hem zelfs in de regen kunt proberen op te laden vanuit het licht.

Je kunt zo'n apparaat kopen op aliexpress. Ze zijn relatief goedkoop. Deze gadget kost, afhankelijk van de wijziging en de gekozen winkel, vanaf 800 roebel.

Het gebruik van de oplader is heel eenvoudig - plaats hem gewoon onder de lichtbron. Het licht activeert de ingebouwde zonnebatterij, die de ingebouwde oplaadbare batterij begint op te laden. De oplaadbare batterij die door het licht wordt opgeladen, laadt onze telefoon al stabiel op. Opladen gebeurt zelfs op bewolkte dagen of onder een elektrische lamp. Sommige laders zijn uitgerust met een laad- en ontlaadindicator. Met de nadruk op deze indicaties, moeten ze worden gebruikt.

Met deze gadget kunt u uw smartphone of mobiele telefoon zelfs rechtstreeks vanuit de zon opladen. Dit brengt ons tot op zekere hoogte bij het gebruik van een perpetuum mobile en milieuvriendelijke technologieën.

Aanbevolen: