Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Opladen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Opladen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Opladen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Opladen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Opladen
Video: TELEFOON OPLADEN IN 10 SECONDEN!!! 2024, April
Anonim

Gebruikt u uw mobiele telefoon vaak, dan bevindt u zich waarschijnlijk in situaties waarin u dringend een lege batterij moest opladen, maar u niet in de gelegenheid was om een stopcontact te gebruiken. Om te voorkomen dat een ontladen apparaat je plannen verstoort, moet je een speciaal apparaat bij je hebben waarmee je je telefoon kunt opladen met gewone batterijen of zonlicht. Zo'n apparaat neemt niet veel ruimte in beslag en helpt om niet afhankelijk te zijn van het elektrische netwerk.

Hoe u uw telefoon kunt opladen zonder opladen
Hoe u uw telefoon kunt opladen zonder opladen

Noodzakelijk

  • - vinger batterij
  • - apparaat om de telefoon op te laden

instructies:

Stap 1

Koop een apparaat om je telefoon op te laden met AA-batterijen of zonlicht. Houd bij het kiezen rekening met de eigenaardigheid van het gebied waar u het apparaat gaat gebruiken. Een goede keuze zou zijn om een apparaat te kopen dat zowel de zon als de batterijen van energie kan voorzien.

Stap 2

Als u zich op een plaats bevindt waar het weer overwegend zonnig is, is een batterijaanvulling op zonne-energie voldoende. Bij onvoldoende heldere dagen en zwakke zonactiviteit is het beter om een toestel te kopen dat op AA-batterijen werkt.

Stap 3

Kies een acculader zodat een van de meegeleverde adapters past bij jouw telefoonmodel. Koop voor een apparaat met AA-batterijen meerdere reservebatterijen van het juiste type.

Stap 4

Zorg ervoor dat er een stroombron in het apparaat is geïnstalleerd of dat het weer gunstig is om op te laden als u uw telefoon in direct zonlicht oplaadt. Als u batterijen in de oplader moet plaatsen, schroeft u de cartridge los en plaatst u de stroombron erin, rekening houdend met de polariteit. Nadat u de batterij in deze behuizing hebt geplaatst, schroeft u het verwijderde deksel er weer op.

Stap 5

Sluit een geschikte adapter aan op de handsetconnector. Direct na het aansluiten van het apparaat kun je bellen en gebeld worden vanaf je mobiel en tegelijkertijd wordt de batterij weer opgeladen.

Stap 6

Als uw autonoom oplaadmodel geen ingebouwde overspanningszekering heeft (dit moet worden vermeld in de apparaatbeschrijving), koppelt u het apparaat na 30-40 minuten los van de mobiele telefoon.

Stap 7

Gebruik alleen batterijen van hoge kwaliteit om uw telefoon op te laden, aangezien batterijen die te goedkoop zijn of verlopen zijn, de handset niet langdurig kunnen gebruiken.

Stap 8

Om zeker te zijn van de kwaliteit van de batterijen, dient u deze producten alleen in gespecialiseerde winkels te kopen en dit product niet op markten of kiosken te kopen.

Stap 9

Ga je op reis of trektocht, neem dan zeker een voorraad AA-batterijen mee, zodat je altijd je mobiele telefoon kunt gebruiken.

Aanbevolen: