Een MTS-modem Opnieuw Flashen

Inhoudsopgave:

Een MTS-modem Opnieuw Flashen
Een MTS-modem Opnieuw Flashen

Video: Een MTS-modem Opnieuw Flashen

Video: Een MTS-modem Opnieuw Flashen
Video: МТС 8920FT 4G Wi-Fi роутер. Разблокировка сети 2024, April
Anonim

USB-modems die worden verkocht onder het handelsmerk van de mobiele operator MTS, zijn ontworpen om alleen te werken met de simkaart van dit bedrijf. Als de gebruiker van operator wil veranderen en een andere kaart in het apparaat steekt, werkt deze niet. Maar deze situatie kan volledig worden gecorrigeerd.

Een MTS-modem opnieuw flashen
Een MTS-modem opnieuw flashen

Het is nodig

  • - programma's om te knipperen;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Wanneer u een USB-modem koopt, moet u modellen nemen die zijn ontworpen om met alle simkaarten te werken. Maar als u al een apparaat bij MTS hebt gekocht en u moet gebruikmaken van de diensten van een andere operator, moet de modem ontgrendeld worden en alle beperkingen ervan verwijderen. Houd er rekening mee dat deze beperkingen kunstmatig zijn en geen kenmerk van het apparaat zelf zijn. Door de software erop te vervangen, kunt u werken met simkaarten van alle operators.

Stap 2

Om de modem te ontgrendelen, hebt u het hulpprogramma DC Unlocker nodig, dat u op internet kunt vinden. Download het, steek dan een USB-modem met een SIM-kaart van een andere operator in de computer en installeer het originele communicatieprogramma van MTS. De installatie start automatisch.

Stap 3

Na installatie wordt u gevraagd om een 4-cijferige kaartcode, voer deze in. Daarna zullen ze om een 16-cijferige code vragen, in reactie hierop het communicatieprogramma sluiten en DC-unlocker uitvoeren. Selecteer in het veld Selecteer fabrikant de optie ZTE-datakaarten. In het veld Selecteer model - Autodetect (aanbevolen).

Stap 4

Klik op de knop met het vergrootglas, het programma zal beginnen met het zoeken en detecteren van de modem. Na het vinden van het apparaat in het veld voor het weergeven van informatie, onder aan het programma, onder andere regels, wordt de status van de modem aangegeven - Vergrendeld.

Stap 5

Om de modem te ontgrendelen, klikt u op de knop Ontgrendelen en vervolgens op Ontgrendelen. Daarna kan uw apparaat worden gebruikt met simkaarten van elke mobiele provider.

Stap 6

Na het ontgrendelen van de modem blijft het oude communicatieprogramma erop staan, wat niet altijd even handig is. Een goede optie is om de firmware te gebruiken met het zeer handige HUAWEI Modem Micro programma. Het werkt met besturingssystemen Windows XP, VISTA, 7, geschikt voor modems: HUAWEI E150, E156, E160, E173, E220, E1550, E1750. Voor flashen sluit je het toestel aan zonder simkaart (dit is belangrijk!), Wacht tot alle drivers zijn geïnstalleerd (als de modem nog niet eerder is aangesloten). Start het firmwareprogramma, accepteer de standaard gebruiksovereenkomst en klik op de knop Volgende.

Stap 7

Wanneer het programma de modem detecteert, klikt u nogmaals op de knop Volgende, in het nieuwe venster klikt u op Start. Het knipperen van het programma dat in het geheugen van de modem is opgeslagen, begint. Het ziet er behoorlijk dreigend uit - het apparaat zal knallen, het indicatielampje knippert. Terwijl het programma actief is, mag u het niet sluiten, de computer niet uitschakelen, de modem verwijderen of andere toepassingen uitvoeren. Dit alles kan leiden tot het falen van het apparaat. Nadat het programma is voltooid, verwijdert u de modem, plaatst u de simkaart van de operator die u nodig hebt erin en begint u te werken.

Aanbevolen: