Hoe De "Mobiele TV"-service Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Mobiele TV"-service Uit Te Schakelen
Hoe De "Mobiele TV"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Mobiele TV"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: Live stream Larnitech Nederland BV 2024, April
Anonim

Eigenaars van mobiele telefoons hebben de mogelijkheid om hun favoriete tv-programma's te bekijken via apparaten die zijn aangesloten op een mobiele verbinding. MTS OJSC biedt haar klanten de mogelijkheid om de mobiele televisiedienst te gebruiken voor slechts 8 roebel per dag. U kunt de optie onafhankelijk beheren, inclusief uitschakelen.

Hoe de "Mobiele TV"-service uit te schakelen
Hoe de "Mobiele TV"-service uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de dienst "Mobiele TV" te deactiveren, terwijl u zich in het "MTS"-netwerk bevindt, kiest u de volgende cijfercombinatie vanaf uw mobiele telefoon: * 999 * 0 * 1 # en de toets "Bellen". Binnen enkele minuten krijgt uw telefoon een antwoord van de telefoniste met daarin het resultaat van de uitgevoerde handeling. Het deactiveren van de dienst is gratis.

Stap 2

Er is een andere manier om de bovenstaande optie uit te schakelen - via sms. Stuur vanaf uw mobiele telefoon een bericht met de nummers 01 naar het verkorte nummer 999. Sms is gratis.

Stap 3

Verbreek de verbinding met de mobiele portal 111. Kies hiervoor het volgende ussd-commando vanaf uw mobiele apparaat: * 111 * 9999 * 0 * 1 # en de toets "Bellen".

Stap 4

U kunt ook de Internet-assistent gebruiken. Hiervoor heeft u internettoegang en een wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot het zelfbedieningssysteem. Ga naar de website www.mts.ru. Zoek in de rechterbovenhoek de link naar het systeem, voer uw tiencijferige mobiele telefoonnummer en uw persoonlijke wachtwoord in. Selecteer op de pagina Personal Service Office het gedeelte "Internet-assistent". Klik in het menu dat wordt geopend op het gedeelte "Servicebeheer". Zoek de service "Mobiele tv", klik op de functie "Uitschakelen", die zich op dezelfde regel bevindt. Bevestig uw wijzigingen.

Stap 5

Als u de service niet kunt uitschakelen met de bovenstaande methoden, neem dan contact op met het kantoor of vertegenwoordigingskantoor van MTS OJSC. Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen. U kunt het contactcenter ook bellen via telefoon 0890: als u in roaming bent, belt u +7 (495) 766 0166 vanaf uw telefoon (het gesprek is gratis). Om de dienst "Mobiele TV" te deactiveren, moet u de paspoortgegevens van de simkaarthouder opgeven.

Aanbevolen: