Hoe Mobiele Tv Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiele Tv Uit Te Schakelen
Hoe Mobiele Tv Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiele Tv Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiele Tv Uit Te Schakelen
Video: Turn Off Any TV with This Universal Switch on Your Samsung Galaxy S4 [How-To] 2024, Maart
Anonim

Veel mobiele operators bieden hun abonnees momenteel de mogelijkheid om mobiele tv te kijken. Deze dienst maakt van je smartphone een echte tv en laat je al je favoriete tv-programma's kijken. Soms is een dergelijke service echter niet nodig of is de verbinding per ongeluk ontstaan. Om geld te besparen, is het in dit geval beter om uw mobiele tv uit te schakelen.

Hoe mobiele tv uit te schakelen
Hoe mobiele tv uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Schakel de "MTS TV"-service uit. Het wordt geleverd door de mobiele operator "MTS" voor alle abonnees van bepaalde telefoonmodellen. Het kan worden verbonden door simpelweg * 999 # te kiezen en de "call" -knop op de telefoon. In dit opzicht kunnen velen, per ongeluk servicenummers verwarren, deze service voor zichzelf installeren.

Stap 2

Om de verbinding met mobiele tv te verbreken, moet u * 999 * 0 * 1 # op uw telefoon bellen en op de knop "bellen" drukken. Na een tijdje komt er een sms-bericht met informatie over de succesvolle ontkoppeling. Als deze methode niet heeft geholpen, bel dan het MTS-contactcentrumnummer 0890 en vraag de telefoniste om de verbinding met deze service te verbreken.

Stap 3

Gebruik een van de verschillende manieren om de verbinding met de mobiele televisieservice van Megafon te verbreken, de zogenaamde Video Portal. Om dit te doen, moet u onthouden of bij de operator navragen welk tv-pakket op uw telefoon was aangesloten en welk nummer ermee overeenkomt. "Basispakket" is bijvoorbeeld genummerd "1". Stuur in dat geval een sms met de tekst stop 1 naar nummer 5060. Je kunt ook USSD-commando's gebruiken.

Stap 4

Om mobiele tv uit te schakelen, kiest u * 506 * 0 * 1 # op uw telefoon en drukt u op de knop "bellen". Vervang het nummer "1" door het corresponderende nummer van uw pakket. Na een tijdje ontvangt u een systeembericht over het loskoppelen van de service. Als deze methode niet heeft geholpen, probeer dan contact op te nemen met de operator of neem contact op met het dichtstbijzijnde Megafon-kantoor.

Stap 5

Lees de voorwaarden van de mobiele tv-service van de Beeline-operator. Deze service bevindt zich momenteel in de testmodus en wordt alleen aangeboden aan mensen die een speciale kaart en telefoon hebben gekocht. Dus als u deelneemt aan testen, kunt u er alleen uit komen door contact op te nemen met het dichtstbijzijnde kantoor van het Beeline-bedrijf.

Stap 6

Stop met betalen voor de dienst "Mobiele TV" als u gebruik maakt van de diensten van gespecialiseerde bedrijven. De televisie wordt aangesloten door de bijbehorende applicatie naar uw telefoon te downloaden voor het bekijken en betalen van de commissie voor het leveren van video-inhoud. In dit geval kunt u het bedrijf bellen en zijn diensten weigeren, of gewoon geen maandelijkse betalingen verzenden.

Aanbevolen: