Hoe Mobiele E-mail Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiele E-mail Uit Te Schakelen
Hoe Mobiele E-mail Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiele E-mail Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiele E-mail Uit Te Schakelen
Video: How to Disable Smart Compose in Gmail App on iPhone and Android? 2024, April
Anonim

Is uw telefoongeheugen constant vol doordat spammers uw e-mailinbox bombarderen? Schakel de service "Mobiele mail" uit en u hoeft geen berichten meer te verwijderen over brieven die steeds opnieuw op uw adres zijn binnengekomen.

Hoe mobiele e-mail uit te schakelen
Hoe mobiele e-mail uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Als u een Megafon-abonnee bent, kunt u de Mobile Mail-service uitschakelen, afhankelijk van hoe u deze hebt geactiveerd. Dus als je het via de sms-interface hebt aangesloten, moet je om het te deactiveren een bericht sturen naar het korte nummer 5040 met de tekststop. Als u via de WAP-interface bent, moet u eerst inloggen op de WAP-portal van deze dienst (https://www.mail.megafonpro.ru/messaging_as/xhtml), en vervolgens het tabblad "Instellingen" selecteren in het hoofdmenu. menu en vervolgens het item "De service uitschakelen". Voor deactivering via de WEB-interface is autorisatie vereist op de website https://www.mail.megafonpro.ru, via de link "Instellingen" naar het tabblad "Afmelden". Bevestig uw verzoek door "Ja" te selecteren en de service "Mobiele e-mail" wordt uitgeschakeld.

Stap 2

Als uw telefoon is verbonden met "Beeline", stuur dan om de service "Mobiele mail" te deactiveren het commando SIM ON-POSTNASMS NO naar 784. Of neem de telefoon en bel het gratis nummer 06849909 (trouwens hetzelfde om de dienst te activeren). Na het loskoppelen van "Mobiele mail" ontvang je een sms-melding. Vanaf dit moment, als iemand besluit u een brief rechtstreeks naar de telefoon te sturen, ontvangt hij een sms als antwoord: "Bezorging is onmogelijk."

Stap 3

Als u een MTS-abonnee bent, hoeft u alleen deze applicatie van uw telefoon te verwijderen om de Mobile Mail-service te deactiveren. Om het gebruik van de service te hervatten, stuurt u een sms-bericht naar het korte nummer 7775 om de link te krijgen om de applicatie opnieuw te downloaden.

Stap 4

Ga naar je e-mail om te controleren of deze service is gedeactiveerd. Selecteer het gedeelte "Instellingen" in het menu en vervolgens - het tabblad "SMS-meldingen" (of iets dergelijks). Haal het vinkje weg naast "Houd mij op de hoogte van nieuwe e-mail" en klik op "Opslaan" om de wijzigingen te activeren.

Aanbevolen: