Hoe De Snelheid Van Het Internet Beeline Te Vergroten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Het Internet Beeline Te Vergroten?
Hoe De Snelheid Van Het Internet Beeline Te Vergroten?

Video: Hoe De Snelheid Van Het Internet Beeline Te Vergroten?

Video: Hoe De Snelheid Van Het Internet Beeline Te Vergroten?
Video: Как ускорить Wi-Fi? Топ-5 лайфхаков 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk om het leven van een moderne persoon voor te stellen zonder internet op een computer, mobiel of tablet. Operators bieden de mogelijkheid om met hoge snelheid toegang tot het netwerk te gebruiken, dit internet onbeperkt bellen. In werkelijkheid is het verkeer echter beperkt. Hoe de snelheid van het internet Beeline te vergroten als u de volledige hoeveelheid gegevens die door de operator is verstrekt, hebt opgebruikt?

Hoe de snelheid van het internet Beeline te vergroten?
Hoe de snelheid van het internet Beeline te vergroten?

instructies:

Stap 1

Het is niet moeilijk om de snelheid van internet op de Beeline-telefoon te vergroten. Als uw zogenaamde onbeperkte internet zijn bronnen heeft uitgeput, kunt u met eenvoudige opdrachten verkeer aan uzelf toevoegen. Helaas zal het niet gratis werken, maar de kosten van diensten zijn ook niet erg hoog.

Stap 2

Momenteel kunt u 1 GB of 3 GB verkeer aan uzelf toevoegen. Gebruik hiervoor eenvoudige opdrachten.

Stap 3

Als u het internetverkeer van Beeline met 1 GB wilt verhogen, gebruikt u het commando * 115 * 121 #. Nadat u het nummer heeft ingevoerd, moet u de beltoets kiezen. Als het handiger voor je is om te bellen om de snelheid te verlengen, bel dan 0674093221.

Stap 4

Gebruik de opdracht * 115 * 122 # of het telefoonnummer 0674093222 om de snelheid van het Beeline-internet met 3 GB te vergroten.

Stap 5

Wanneer de operator aan uw verzoek voldoet, ontvangt u een bericht op uw telefoon dat de bewerking is geslaagd.

Als u geen melding heeft ontvangen over de verbinding van de service, haast u dan niet om de opdrachten opnieuw in te voeren, anders kan het geld twee keer van het saldo worden afgeschreven. Controleer de rest van het verkeer in uw persoonlijke account. Als u geen toegang heeft tot uw persoonlijke account, kunt u bellen met de Beeline-operator op 0611.

Stap 6

De genoemde commando's voor het verlengen van de snelheid zijn niet de enige met de Beeline-operator. Het bedrijf stelt voor om hiervoor een familie van Highway-opties te gebruiken. Dit is een snelheidsservice voor automatische verlenging. Wanneer de limiet van het verkeer dat u volgens het tariefplan wordt aangeboden, is uitgeput, wordt u automatisch vernieuwd met snelle internetpakketten in overeenstemming met de geselecteerde maten. Mocht je tijdens automatische verlenging geen geld meer op je telefoon hebben, dan zakt de snelheid weer naar de standaard 64 kb/s. Om deze optie in te schakelen, bel 0674 of bel * 115 #. Volg dan de instructies.

Stap 7

Vergeet niet om de rest van het verkeer te achterhalen voordat u de service gebruikt die helpt om de snelheid van het internet Beeline te vergroten. Niet altijd geeft een traag internet aan dat het voorbij is. Er is mogelijk een verbindingsprobleem. Om dit te controleren, kunt u de nummers 06745 of 06746 gebruiken, evenals uw persoonlijke account.

Aanbevolen: