Hoe Een Persoonlijk Account Bij VolgaTelecom Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoonlijk Account Bij VolgaTelecom Te Achterhalen
Hoe Een Persoonlijk Account Bij VolgaTelecom Te Achterhalen

Video: Hoe Een Persoonlijk Account Bij VolgaTelecom Te Achterhalen

Video: Hoe Een Persoonlijk Account Bij VolgaTelecom Te Achterhalen
Video: Guide: Sådan screener du dine ansøgere og indkalder de rette til jobsamtale (2020) 2024, April
Anonim

Op 1 april 2011 werd OJSC VolgaTelecom onderdeel van het nationale telecommunicatiebedrijf Rostelecom. Nu kunnen alle VolgaTelecom-abonnees vrij gebruik maken van online toegang tot hun persoonlijke accounts.

Hoe een persoonlijk account te achterhalen op
Hoe een persoonlijk account te achterhalen op

instructies:

Stap 1

Ontvang uw wachtwoord en log in om uw persoonlijke account in te voeren op de website www.vt.ru (registratiekaart) op het VolgaTelecom-kantoor. Voer ze in en let op het verschil tussen de hoofdletters en kleine letters op uw registratiekaart (of een duplicaat als u deze recentelijk heeft aangevraagd). Login moet worden ingevoerd voor het @-teken. Lees de regels van de Gebruikersovereenkomst en bevestig uw akkoord met hen, klik vervolgens op "OK".

Stap 2

Gebruik na het invoeren van uw "Persoonlijke Rekening" de dienst "Persoonlijk Rekeningsaldo" en ontdek alle informatie over de ontvangst en besteding van fondsen in de afgelopen maand, en indien nodig een verzoek indienen om informatie over voorgaande perioden te ontvangen.

Stap 3

Gebruik het VT-Navigator systeem. Registreer u in het systeem door vanaf een vaste telefoon (in toonmodus) te bellen naar het gratis nummer 8-800-707-69-79. Selecteer het gewenste item in het spraakmenu voor registratie, kies een willekeurig 6-cijferig nummer op uw telefoon (begin niet met 0). Dit nummer is uw persoonlijke inlogwachtwoord. Binnen een kwartier heeft u toegang tot het VT-Navigator systeem op de website van het bedrijf.

Stap 4

Selecteer in het BT-Navigator login-dialoogvenster uw stadscode, voer uw telefoonnummer in (nummers zonder koppeltekens en spaties). Voer uw wachtwoord in en druk op Enter of klik met de linkermuisknop op de knop "Inloggen".

Stap 5

Selecteer het menu-item "Rekeningsaldo", geef de maand en het jaar op. Klik op de knop "Account" om algemene statistieken over services te krijgen. Klik op de knop "Details" voor specifieke statistieken over oproepen voor de rapportageperiode. Als alternatief kunt u een ontvangstbewijs afdrukken en betalen op het kantoor van het bedrijf. Betalen via Yandex. Money of WebMoney is ook mogelijk als u deze service activeert door contact op te nemen met het vertegenwoordigingskantoor van VolgaTelecom.

Aanbevolen: