Hoe U De Status Van Een Account In Megafon . Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Status Van Een Account In Megafon . Kunt Achterhalen
Hoe U De Status Van Een Account In Megafon . Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Status Van Een Account In Megafon . Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Status Van Een Account In Megafon . Kunt Achterhalen
Video: МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС / МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ ТАРИФ, МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР 2024, April
Anonim

Met de mobiele operator "Megafon" kunt u het saldo op verschillende manieren controleren: via USSD-verzoeken, via sms of een oproep naar het ondersteuningscentrum, bovendien kunt u de internetservice gebruiken, automatische melding instellen.

Hoe de staat van het account te achterhalen in
Hoe de staat van het account te achterhalen in

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste gratis manier om de status van uw Megafon-account te achterhalen, is door een USSD-verzoek van uw telefoon te gebruiken. Kies het volgende commando: * 110 #, druk op de belknop. Als reactie daarop krijgt u een menu met andere informatie van de telecomoperator, waaronder advertenties. Om het saldo te selecteren, voert u 1 in als antwoord en drukt u nogmaals op bellen.

Stap 2

Er is nog een gratis methode waarbij u alleen het saldo te weten komt, zonder aanvullende informatie. Kies het commando * 111 * 1 #, druk op de belknop. De balansinformatie verschijnt op het scherm. Met deze en de vorige methoden kunt u het saldo achterhalen, zelfs als uw nummer momenteel is geblokkeerd door de operator.

Stap 3

U kunt het saldo op de megafoon controleren via sms. Hiervoor mag je nummer niet geblokkeerd zijn. Bel een sms met de Latijnse letter B of Russische B en stuur deze naar 000100. Binnenkort ontvangt u een antwoordbericht, dat het saldo aangeeft, evenals andere gegevens, waaronder betaald internetverkeer, sms-pakketten en andere opties van de huidige tarief. Als u zich in uw regio bevindt, wordt sms naar nummer 000100 gratis verzonden, voor degenen die aan het roamen zijn - tegen roamingtarief.

Stap 4

Om informatie over het huidige saldo te beluisteren, belt u 0501, als u zich in uw thuisnetwerk bevindt, is de service gratis. Voor degenen die in roaming zijn, moet u het nummer bellen + 7-922-111-05-01, het gesprek wordt in rekening gebracht volgens roamingtarieven.

Stap 5

De accountstatus van het Megafon-nummer kan worden gevonden vanaf een vaste telefoon, als u uw persoonlijke accountnummer in het systeem weet. Bel het nummer 8-922-111-05-01 en zet de telefoon vervolgens in de toonkiesmodus. Op de meeste telefoons drukt u gewoon op de asterisk (*) om de kiesmodus te wijzigen. Als reactie daarop luistert u naar het menu Megafoon, kiest u het mobiele telefoonnummer zonder de acht, drukt u vervolgens op het hekje (#), kiest u het persoonlijke accountnummer en vervolgens opnieuw het hekje.

Stap 6

Megafon biedt haar abonnees de mogelijkheid om de instelling van alle diensten via internet te gebruiken. Ga hiervoor naar https://sg.megafonural.ru/. Log in op het systeem als u een wachtwoord heeft. Als het er nog niet is, kies dan het commando * 105 * 00 #, druk op de oproep, het wachtwoord komt als reactie op het verzoek. Als u uw wachtwoord bent kwijtgeraakt, kunt u het herstellen door te bellen naar 8 800 333 0500, of op de inlogpagina op de link "Wachtwoordherstel" te klikken die zich onder de inlog- en wachtwoordvelden bevindt

Stap 7

Live-saldo is een service waarmee Megafon-abonnees hun saldo constant op het scherm kunnen zien. Om te controleren of de telefoon deze optie ondersteunt, kiest u * 134 * 3 # en drukt u op bellen. "Test Live Message" verschijnt op het scherm. Als dit het geval is, ondersteunt de telefoon deze functie. Om de inscriptie te verwijderen, start u uw mobiele telefoon opnieuw op. Om het servicenummer * 105 * 4 * 3 # of * 134 * 1 # te activeren, drukt u op de belknop. Het abonnementsgeld voor deze dienst is 1 r. dagelijks.

Aanbevolen: