Hoe Het Nummer Van De Sberbank-kaart Te Achterhalen Als Deze Niet Bij De Hand Is?

Hoe Het Nummer Van De Sberbank-kaart Te Achterhalen Als Deze Niet Bij De Hand Is?
Hoe Het Nummer Van De Sberbank-kaart Te Achterhalen Als Deze Niet Bij De Hand Is?

Video: Hoe Het Nummer Van De Sberbank-kaart Te Achterhalen Als Deze Niet Bij De Hand Is?

Video: Hoe Het Nummer Van De Sberbank-kaart Te Achterhalen Als Deze Niet Bij De Hand Is?
Video: Почему у вас не получится ограбить Сбербанк | Анимация 2024, Mei
Anonim

Op dit moment is het functioneren van het banksysteem zonder plastic kaarten niet meer voor te stellen: ze worden betaald op salarissen, ze worden betaald in winkels, enz. Het volledige nummer van uw plastic assistent vindt u op de voorkant, en alleen de laatste vier cijfers worden op de achterkant aangegeven. Als u dringend het kaartnummer moet weten, maar het is niet bij de hand, dan kunt u dit op een van de hieronder beschreven manieren doen.

Hoe het kaartnummer te achterhalen als het niet bij de hand is?
Hoe het kaartnummer te achterhalen als het niet bij de hand is?

Als u dringend het Sberbank-kaartnummer moet weten, maar om de een of andere reden de kaart niet bij u heeft, bijvoorbeeld omdat u deze thuis hebt gelaten, dan is de gemakkelijkste manier om uw familieleden die bij u wonen te bellen en hen te vragen om de kaart te vinden en u deze dierbare nummers te dicteren.

Als de eerste optie niet bij u past, heeft u maar één uitweg - naar het Sberbank-kantoor gaan, waar u documenten kunt overleggen die uw identiteit bevestigen (paspoort) en de medewerkers vragen om u dergelijke informatie te verstrekken.

Helaas zijn er geen manieren meer om het Sberbank-kaartnummer te achterhalen, maar als u deze informatie nodig heeft om geld over te maken, hoeft u alleen het kaartrekeningnummer te weten. U kunt deze informatie op de volgende manieren verkrijgen:

1) Bel het Sberbank-callcenter door 8-800-555555-0 te bellen en vraag de medewerker om u het rekeningnummer te vertellen. In dit geval moet u klaar zijn om een reeks vragen te beantwoorden waarvoor informatie uit uw paspoort nodig is. En vooral: onthoud het codewoord.

2) U kunt het rekeningnummer ook via internet achterhalen met behulp van de online service van Sberbank. Om de felbegeerde cijfers te krijgen, moet u naar uw persoonlijke account gaan door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en naar het gedeelte "kaarten" gaan, waar u de informatie kunt vinden waarin u geïnteresseerd bent.

Weinig mensen weten het, maar u kunt geld van kaart naar kaart overboeken zonder zelfs maar het kaartnummer van de ontvanger te kennen. Om over te dragen, volstaat het om alleen het telefoonnummer op te geven dat is verbonden met de kaart van de ontvanger met behulp van de "Mobile Bank" -service. De overboeking kan ook online via Sberbank worden gedaan. Om dit te doen, moet u naar de hoofdpagina van uw account gaan, de sectie "bewerkingen" selecteren, vervolgens - "overdragen aan een privépersoon", en in de kolom "account van de ontvanger" de optie "per mobiel telefoonnummer" selecteren. Na deze manipulaties hoeft u alleen maar het gewenste aantal en het gewenste bedrag in te voeren en op de knop "overboeken" te drukken.

Aanbevolen: