Hoe De Schuld Bij Rostelecom Te Achterhalen?

Hoe De Schuld Bij Rostelecom Te Achterhalen?
Hoe De Schuld Bij Rostelecom Te Achterhalen?

Video: Hoe De Schuld Bij Rostelecom Te Achterhalen?

Video: Hoe De Schuld Bij Rostelecom Te Achterhalen?
Video: 羽生結弦 Yuzuru Hanyu 18.11.18 Victory ceremony Moscow Rostelecom Cup of Russia ISU Grand Prix 2024, April
Anonim

Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen uitsluitend mobiele telefoons, maar vaste telefoons zijn nog steeds in gebruik, zij het niet op dezelfde manier als vroeger. Telefoongesprekken op vaste telefoons worden in de regel verzorgd door alle bekende Rostelecom-bedrijven, de betaling wordt gedaan bij besteding van het geld.

Hoe de schuld bij Rostelecom te achterhalen?
Hoe de schuld bij Rostelecom te achterhalen?

Hoe u de schuld in Rostelecom telefonisch kunt achterhalen?

Moskovieten kunnen het te betalen bedrag te weten komen door het gratis nummer 8 (495) 727-49-77 te bellen (bellen kan de klok rond).

Inwoners van andere regio's hebben de mogelijkheid om meer te weten te komen over de schuld door een ander nummer te bellen, dat te vinden is op de officiële website van Rostelecom. Om dit te doen, moet je naar de site gaan, geef in de linkerbovenhoek de stad aan waarin je woont, ga dan naar de onderkant van de pagina en klik met de linkermuisknop op het tabblad "diensten". Selecteer uit de aangeboden diensten de kolom "helpdesk" en klik erop met de linkermuisknop.

Daarna ziet u een telefoonnummer waar u naar kunt bellen en uw schuld aan Rostelecom kunt achterhalen. Als u om wat voor reden dan ook niet online kunt gaan, maar u dringend achter de schuld moet komen, bel dan het gratis nummer 8-800-1000-800, vertel de telefoniste uw telefoonnummer en contract, volledige naam, paspoortgegevens en vraag uw vraag…

image
image

Hoe de schuld bij Rostelecom via internet te achterhalen?

Om de schuld bij Rostelecom te achterhalen, moet u naar uw persoonlijke account op de officiële website van het bedrijf gaan. Ga hiervoor naar de website https://www.rostelecom.ru/, klik vervolgens met de linkermuisknop op het tabblad "tarieven en diensten", daarna ziet u een pagina waarop in de rechterbovenhoek tabbladen staan " persoonlijk account". Klik erop en u wordt gevraagd uw persoonlijke account in te voeren of u te registreren. Als je al geregistreerd bent, voer dan gewoon je login (het kaartnummer wordt momenteel gebruikt als login) en wachtwoord in en druk op de "enter"-knop, als je niet geregistreerd bent, doorloop dan de eenvoudige registratieprocedure en lees de instructies aandachtig door. Zodra u uw persoonlijke account invoert, beantwoordt u de vraag: "Maakt u al gebruik van diensten van Rostelecom?" Door op de optie te klikken: "Ja, en ik wil de diensten in mijn persoonlijke account beheren." Volg dan de instructies en in de toekomst kunt u de schuld bij Rostelecom op elk moment binnen enkele minuten zelf achterhalen.

Aanbevolen: