Hoe Maak Je Een Flitser Bij Het Bellen Op Een IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Flitser Bij Het Bellen Op Een IPhone
Hoe Maak Je Een Flitser Bij Het Bellen Op Een IPhone

Video: Hoe Maak Je Een Flitser Bij Het Bellen Op Een IPhone

Video: Hoe Maak Je Een Flitser Bij Het Bellen Op Een IPhone
Video: 5 iPhone X functies die je nog niet wist! 2024, April
Anonim

Eigenaren van mobiele Apple-apparaten zullen geïnteresseerd zijn om te weten hoe ze een flits kunnen maken bij het bellen op iPhone 5s, 6 en andere modellen. Standaard is deze optie uitgeschakeld, dus u moet deze activeren via het menu met speciale instellingen, die nogal moeilijk te vinden zijn voor een onvoorbereide gebruiker.

Probeer te knipperen bij het bellen op de iPhone
Probeer te knipperen bij het bellen op de iPhone

Wat is Flash op iPhone-oproep?

Veel mobiele telefoons hebben een speciaal indicatielampje dat automatisch knippert tijdens verschillende acties - inkomende oproepen, berichten, herinneringen, enz. Apple iPhones hebben deze indicator niet, maar naast de camera zit een flitser. Het kan ook worden gebruikt als zaklamp of indicator tijdens de genoemde evenementen.

Opgemerkt moet worden dat vanwege de locatie van de flitser achter de smartphone, zelfs na activering, het niet altijd mogelijk is om het knipperen op te merken. Daarom raadt Apple aan om gewoon de helderheid van het scherm te verhogen om belangrijke gebeurtenissen niet te missen, maar in een donkere kamer of tijdens zakelijke faciliteiten, wanneer het geluid en de helderheid volledig zijn uitgeschakeld, is de flitser duidelijk zichtbaar en zal hij helpen u een belangrijke oproep of bericht op tijd te beantwoorden.

Hoe maak je een flits bij het bellen op iPhone 5s en 6

Modellen van de vijfde en zesde serie hebben een soortgelijk principe om deze optie te activeren. Ga naar het instellingenmenu en selecteer het gedeelte "Algemeen". Hier hebt u de subsectie "Universele toegang" nodig, waar er een categorie "Gehoor" is met de mogelijkheid om speciale instellingen in te schakelen voor slechtzienden en slechthorenden. Schakel de optie "LED-flitser" (of "Waarschuwingsflits") in. Nu reageert de indicator achter de smartphone op alle inkomende gebeurtenissen.

Het is belangrijk op te merken dat de flits bij het bellen op iPhone 5s en 6 niet altijd geactiveerd is. Het is belangrijk dat de smartphone is vergrendeld, want als je hem in je handen houdt, dat wil zeggen, het actieve scherm gebruikt, worden alle acties, inclusief oproepen en berichten, zonder flits weergegeven. Het wordt ook aanbevolen om het geluid op het apparaat uit te schakelen (bij sommige softwareversies is de flitser alleen ingeschakeld in de stille modus). Zorg er ten slotte voor dat de energiebesparende modus is uitgeschakeld, omdat hierdoor ook alle lichten worden uitgeschakeld.

Knipperende flits op iPhone 5s en 6 is uitgeschakeld in hetzelfde menu waar het is geactiveerd. Sommige gebruikers merken het optreden van een dergelijk probleem op als een permanent verlichte indicator, zelfs nadat de optie is uitgeschakeld. In dit geval moet u ervoor zorgen dat uw zaklamp is uitgeschakeld en vervolgens uw telefoon opnieuw opstarten (uit- en weer inschakelen). De flitser gaat uit en je hebt er geen last meer van.

Aanbevolen: