Hoe Een Persoonlijk Account Op "Beeline" Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoonlijk Account Op "Beeline" Te Vinden
Hoe Een Persoonlijk Account Op "Beeline" Te Vinden

Video: Hoe Een Persoonlijk Account Op "Beeline" Te Vinden

Video: Hoe Een Persoonlijk Account Op "Beeline" Te Vinden
Video: Beeline Motor & Fietsnavigatie | GPS navigatie maar dan net even anders... 2024, Maart
Anonim

Een van de Russische telecomoperators - "Beeline" - biedt zijn klanten verschillende manieren om niet alleen een persoonlijk account te controleren, maar ook het account van elke andere abonnee van het bedrijf.

Hoe een persoonlijk account te achterhalen op
Hoe een persoonlijk account te achterhalen op

instructies:

Stap 1

Om zijn eigen saldo te controleren, moet de gebruiker het korte USSD-verzoeknummer * 102 # draaien. Bovendien is een service genaamd "Balans op het scherm" 24 uur per dag beschikbaar voor alle klanten. Na activering wordt het saldo van het persoonlijke account weergegeven op het scherm van het mobiele apparaat, dat voortdurend wordt bijgewerkt. Om deze service te bestellen, kiest u het speciale commando * 110 * 902 #. Vergeet echter niet dat de operator elke dag 50 kopeken van uw saldo afhaalt voor het gebruik van het "saldo op het scherm".

Stap 2

Beeline-abonnees die de status van het persoonlijke account van een andere gebruiker willen weten, moeten het speciale nummer +79033888696 bellen en wachten op het antwoord van de operator. Vertel hem dan gewoon het gsm-nummer waarvan je het saldo wilt checken. Houd er rekening mee dat het nummer alleen via +7 kan worden aangegeven en op geen enkele andere manier. Zorg ervoor dat u het #-teken achter het telefoonnummer kiest.

Stap 3

Zodra u alle noodzakelijke handelingen uitvoert, hoort u een antwoordapparaat dat u informeert over het persoonlijke account van de gebruiker waarin u geïnteresseerd bent. Het is vermeldenswaard dat er een ander nummer beschikbaar is om het saldo van iemand anders te controleren - +79052006696. Deze controle kost niet veel tijd, u moet de eenvoudige instructies van het antwoordapparaat volgen. Het gebruik van een van de aangeboden nummers is volledig gratis voor alle Beeline-klanten, maar voor abonnees van andere telecomoperators kan het een bepaald bedrag kosten.

Aanbevolen: