Hoe Maak Je Internet Goedkoper Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Internet Goedkoper Op Je Telefoon
Hoe Maak Je Internet Goedkoper Op Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Internet Goedkoper Op Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Internet Goedkoper Op Je Telefoon
Video: Goedkoper kijken: zo bespaar je geld op streamingdiensten 2024, Mei
Anonim

Vrijwel alle telefoonmodellen die vandaag worden uitgebracht ondersteunen de internetbrowserfunctie, waarmee je direct vanaf je telefoon toegang hebt tot internet. Helaas is de facturering gebaseerd op het aantal bekeken pagina's, dus voor sommige operators kan internetten ronduit "gouden" zijn. Maar internet goedkoper maken op je telefoon is heel eenvoudig, slechts een paar simpele stappen.

Hoe maak je internet goedkoper op je telefoon
Hoe maak je internet goedkoper op je telefoon

Noodzakelijk

  • - Telefoon
  • - Simkaart

instructies:

Stap 1

Kijk allereerst naar de tarieven die je operator of anderen hebben. Bijna alle operators differentiëren nu tarieven op basis van het beoogde gebruik, dus het is noodzakelijk om degene te vinden waarop internet het goedkoopst is. Als u het moeilijk vindt om te kiezen, bel dan uw telefoniste en hij zal u begeleiden. Schakel over of sluit opnieuw aan op dit tarief.

Stap 2

Download een applicatie genaamd Opera Mini van internet of vanaf uw telefoon. De essentie van zijn actie is dat alles wat u op internet bekijkt, eerst naar de applicatieserver wordt gestuurd, daar wordt verwerkt en pas daarna naar uw telefoon wordt verzonden.

Stap 3

In de applicatie kunt u de lettergrootte, de algehele schaal op het scherm en nog veel meer aanpassen, maar het belangrijkste dat u moet doen, is het selectievakje naast "geen afbeeldingen downloaden" aanvinken. Dit zal uw uitgaven aanzienlijk verminderen en als u een tarief gebruikt dat is ontworpen voor internet, zijn uw uitgaven zo minimaal mogelijk.

Aanbevolen: