Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een Computer Via Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een Computer Via Een Mobiele Telefoon
Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een Computer Via Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een Computer Via Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een Computer Via Een Mobiele Telefoon
Video: How To Connect Internet from Mobile to PC via hotspot 2024, April
Anonim

Het internet speelt een belangrijke rol in het menselijk leven. Het wordt gebruikt voor werk, communicatie, entertainment. Er zijn veel manieren om internet op een computer aan te sluiten, waaronder het gebruik van een mobiele telefoon.

Hoe maak je verbinding met internet met een computer via een mobiele telefoon
Hoe maak je verbinding met internet met een computer via een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Verbind je mobiele telefoon met je computer. Gebruik hiervoor een van de volgende tools: usb-kabel, infraroodpoort, bluetooth-verbinding. Nadat de telefoon is aangesloten, detecteert het systeem de verbinding van het nieuwe apparaat. Sommige telefoonmodellen vragen bij aansluiting op een computer om het type verbinding: als modem of als opslagapparaat. Selecteer de gewenste optie.

Stap 2

Installeer daarna een stuurprogramma waarmee u uw telefoon als modem kunt gebruiken. Het staat meestal op de cd die bij de telefoon zelf wordt geleverd. Als er om de een of andere reden geen schijf of stuurprogramma is, download deze dan van de officiële website van de fabrikant. Om dit te doen, start u een internetbrowser, gaat u naar de website van de fabrikant, selecteert u het gewenste telefoonmodel in de lijst met producten en klikt u vervolgens op de downloadlink van het stuurprogramma. Start uw computer opnieuw op nadat u het hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Controleer of uw telefoon correct werkt als modem. Selecteer "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Telefoon- en modemopties". Voer het netnummer in en open het tabblad "Modems". Als uw telefoon in de lijst staat, is het stuurprogramma correct geïnstalleerd. Als dit niet het geval is, herhaalt u de installatieprocedure.

Stap 4

Selecteer in hetzelfde tabblad de modem en klik op de knop "Eigenschappen". Open het tabblad "Diagnose" en selecteer "Poll the modem". Als er geen resultaat is, verstoort hoogstwaarschijnlijk een ander modem dat in het systeem is geïnstalleerd het werk. Sluit hem met behulp van de instellingen aan op een COM-poort waarvan het serienummer groter is dan het COM-poortnummer van het telefoonmodem.

Stap 5

Maak verbindingen om toegang te krijgen tot internet. Selecteer "Start" -> "Verbinding" -> "Toon alle verbindingen". Selecteer "Een nieuwe verbinding maken", vervolgens "Verbinden met internet", "Handmatig een verbinding instellen", "Via een gewone modem". Selecteer een telefoonmodem uit de lijst. Voer een willekeurige naam in voor de serviceprovider, voer * 99 # of * 99 *** 1 # in als het nummer. De naam en het wachtwoord voor elke mobiele operator zijn anders - in de regel vallen ze samen met de naam van de operator. Bijvoorbeeld beeline, mts, etc. Klik vervolgens op "Voltooien". Met behulp van de gemaakte verbinding heeft u toegang tot internet.

Aanbevolen: