Hoe Maak Je Gratis Internet Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Gratis Internet Op Je Telefoon
Hoe Maak Je Gratis Internet Op Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Gratis Internet Op Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Gratis Internet Op Je Telefoon
Video: Hoe kan je gratis wifi hotspot krijgen voor Android 2024, April
Anonim

In wezen is mobiel internet gratis, aangezien de operator geen geld in rekening brengt voor zijn verbinding, kan er alleen geld worden opgenomen voor gedownload verkeer (bijvoorbeeld voor muziek, video's, foto's). Zoals eerder vermeld, hebt u voor toegang tot internet een verbinding nodig, dat wil zeggen speciale instellingen verkrijgen.

Hoe maak je gratis internet op je telefoon
Hoe maak je gratis internet op je telefoon

instructies:

Stap 1

Als je een abonnee bent van de Beeline-operator, dan heb je de keuze uit twee manieren om verbinding te maken met internet op je mobiele telefoon. Ze verschillen alleen van elkaar in het type verbinding (de ene wordt uitgevoerd met GPRS en de andere niet). Om automatische instellingen van het eerste type te ontvangen, gebruikt u het USSD-verzoek * 110 * 181 #, en om het tweede type verbinding te verbinden is er een nummer * 110 * 111 #. Zodra de operator uw aanvraag van een van de voorgestelde nummers ontvangt, zal hij deze verwerken en u een sms-bericht sturen, waarin hij eerst de succesvolle bestelling van de dienst en vervolgens de activering ervan op de hoogte brengt. Om ervoor te zorgen dat de ontvangen en opgeslagen instellingen op uw telefoon werken, moet u deze "opnieuw opstarten" (schakel hem uit en onmiddellijk weer in).

Stap 2

De telecomoperator "MTS" biedt haar abonnees aan om het verkorte nummer 0876 te gebruiken om automatische instellingen te bestellen. Bovendien wordt het bellen naar dit nummer niet in rekening gebracht, het is volledig gratis. En op de officiële website kun je trouwens een speciaal aanvraagformulier vinden en invullen (er zal niets ingewikkelds aan zijn, je hebt alleen je telefoonnummer nodig). Als het voor u handiger is om sms-berichten te verzenden, gebruik dan het verkorte nummer 1234 (er mag geen tekst in het bericht staan). En vergeet dat niet. dat de medewerkers van de communicatiesalon en het kantoor van het bedrijf altijd voor je klaar staan.

Stap 3

Abonnees van de operator "Megafon" kunnen instellingen ook rechtstreeks van de officiële website ontvangen. Ze hoeven alleen maar naar de hoofdpagina te gaan, de kolom met de naam "Telefoons" te vinden, erop te klikken en vervolgens op het tabblad "Internet-, GPRS- en WAP-instellingen" dat verschijnt. Daarna ziet u het aanvraagformulier dat u nodig heeft, vult u het in en klikt u op de knop "Verzenden".

Stap 4

U kunt automatische instellingen voor de internetverbinding krijgen door te bellen naar 05049 of 05190, of door een sms-bericht te sturen naar 5049 (om internetinstellingen te bestellen, moet de berichttest het nummer "1" bevatten, voor WAP - het nummer "2").

Aanbevolen: