Hoe Maak Je Verbinding Met Internet In Een MTS-telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Verbinding Met Internet In Een MTS-telefoon
Hoe Maak Je Verbinding Met Internet In Een MTS-telefoon

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet In Een MTS-telefoon

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet In Een MTS-telefoon
Video: MTS Mblaze Ultra Wi Fi Dongle First Time setup 2024, April
Anonim

De mobiele operator MTS wordt terecht als de meest populaire beschouwd, niet alleen in Rusland, maar in de hele post-Sovjet-ruimte. Dit kan gemakkelijk worden verklaard door de verscheidenheid aan tariefplannen, die voor elke persoon ruime mogelijkheden bieden om het meest optimale type verbinding te kiezen.

Hoe maak je verbinding met internet in een MTS-telefoon
Hoe maak je verbinding met internet in een MTS-telefoon

instructies:

Stap 1

Enkele jaren geleden had deze operator een snelle internetdienst. De kosten waren aanvankelijk vrij hoog, maar tegenwoordig is het beschikbaar voor bijna alle MTS-gebruikers. Opgemerkt moet worden dat de kwaliteit en stabiliteit van een internetverbinding via een mobiele telefoon niet anders is dan een verbinding via glasvezel.

Als u het internet met uw mobiele telefoon wilt verbinden, gaat u naar het telefoonmenu en selecteert u "wap-browser".

Stap 2

Open je profielinstellingen en maak een nieuw account aan. Geef de volgende instellingen op: Profielnaam: MTS internet Home-URL: website van de mobiele operator MTS-kanaal: GPRS Proxy: uitschakelen Naam: mts Wachtwoord: mts DNS1, DNS2 niet wijzigen. Ze worden automatisch geconfigureerd door de mobiele operator.

Stap 3

Nadat u al deze gegevens hebt ingevoerd, klikt u op "Wijzigingen opslaan". Wijzig vervolgens het huidige profiel naar MTS internet en klik op “Selecteren”. De installatie is voltooid, nu weet u hoe u internet op uw telefoon kunt aansluiten. Start de browser die u gebruikt om sites te bekijken en uw internetverbinding te controleren. Als internet niet beschikbaar is, neem dan contact op met uw mobiele operator, wiens medewerkers uw probleem zo snel mogelijk zullen proberen op te lossen.

Stap 4

Met mobiel internet kunt u niet alleen communiceren met uw vrienden op sociale netwerken, maar ook op de hoogte blijven van de laatste evenementen en nieuws. Ondanks dat de kosten van mobiel internet iets hoger zijn dan glasvezel, ontdekken elk jaar meer en meer mensen het en zijn tevreden. Ook kan mobiel internet worden gebruikt op een laptop of pc, het is voldoende om een speciale modem aan te schaffen bij een mobiele provider, die eruitziet als een flashstation. Nadat je je saldo hebt aangevuld, activeer je het en kun je genieten van het browsen op je favoriete sites en chatten met vrienden. Verbinding maken met internet via dit type modem is vrij eenvoudig, steek hem in de usb-connector van uw computer en volg de instructies van het installatieprogramma dat op het scherm wordt weergegeven. Vergeet niet vooraf een diskette met alle technische documentatie en stuurprogramma's voor deze modem in de cd-rom te plaatsen.

Aanbevolen: