Hoe Een Mms-bericht In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mms-bericht In Te Stellen
Hoe Een Mms-bericht In Te Stellen

Video: Hoe Een Mms-bericht In Te Stellen

Video: Hoe Een Mms-bericht In Te Stellen
Video: Share Your Name & Photo in Messages for iOS 2024, Mei
Anonim

Mms-berichten bieden een unieke mogelijkheid om foto's, muziek en video's te delen met vrienden en familie. Om mms uit te wisselen, moet u de dienst correct aansluiten op uw mobiele telefoon.

Hoe een mms-bericht in te stellen
Hoe een mms-bericht in te stellen

instructies:

Stap 1

Sommige operators ondersteunen het automatisch instellen van mms-berichten. Stuur hiervoor een sms naar het servicenummer van je telecomoperator. In het antwoordbericht ontvangt u de instellingen die in het geheugen van de mobiele telefoon moeten worden opgeslagen. Niet alle telefoonmodellen en niet alle mobiele operators ondersteunen deze optie echter. Het zelf instellen van mms is vrij eenvoudig en zal geen grote problemen opleveren.

Stap 2

De eerste stap bij het instellen van mms-berichten is het selecteren van een geschikt mms-profiel. Meestal biedt één operator één of twee mogelijke manieren van mms-communicatie aan. In de instellingen van het geselecteerde profiel moet u de naam van de telecomoperator, thuis-URL (internetadres van het berichtenservicecentrum), IP-adres (indien nodig) registreren. Om toegang te krijgen tot de mms-uitwisseling, moet u ook de DNS-serverfunctie inschakelen en de adressen registreren van de DNS 1- en DNS 2-servers Het adres van de website van uw operator wordt gebruikt als toegangspunt. Om deze service te gebruiken, moet u opnieuw de naam van de mobiele operator invoeren als login en wachtwoord voor toegang tot het netwerk.

Stap 3

Verder moet de modus voor het maken van berichten worden geconfigureerd. De standaardwaarde is meestal Onbeperkt. Het voorziet niet in beperkingen op de grootte en hoeveelheid gegevens in mms. U kunt ook de modus "Waarschuwing" of "Beperkt" kiezen. De eerste waarschuwt voor overschrijding van de toegestane maat, de tweede voorziet in eerste instantie in bepaalde beperkingen.

Stap 4

Om te weten of de geadresseerde uw bericht heeft ontvangen, sluit u een MMS-bezorgingsrapport aan. Vervolgens wordt bij correcte ontvangst door de abonnee van mms een overeenkomstige melding naar uw telefoonnummer gestuurd. Het leesrapport wordt pas verzonden na het openen van het verzonden bericht.

Aanbevolen: