Hoe Mms Op Beeline In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Op Beeline In Te Stellen
Hoe Mms Op Beeline In Te Stellen

Video: Hoe Mms Op Beeline In Te Stellen

Video: Hoe Mms Op Beeline In Te Stellen
Video: Настройка доступа в интернет (APN), MMS и режима модема на Билайн для IOS устройств 2024, Mei
Anonim

Na ontvangst van speciale mms-instellingen zal de abonnee van de Beeline-operator, net als elke andere, niet alleen kunnen communiceren via oproepen en sms-berichten, maar ook melodieën, foto's, afbeeldingen en nog veel meer kunnen verzenden en ontvangen.

Hoe mms op Beeline in te stellen
Hoe mms op Beeline in te stellen

instructies:

Stap 1

In Beeline kan toegang tot MMS- en internetinstellingen worden verkregen via het bestaande USSD-verzoek * 118 * 2 #. Het telefoonmodel waarnaar de instellingen moeten worden verzonden, wordt automatisch gedetecteerd. De telefoniste stuurt letterlijk binnen een paar minuten na het verwerken van de aanvraag de benodigde gegevens naar je mobiel. Trouwens, om de instellingen te laten werken, moet u ze opslaan. Om dit te doen, voert u in het veld dat verschijnt gewoon het standaardwachtwoord 1234 in. Vergeet het algemene commando * 118 # niet, waarmee abonnees veel services kunnen beheren, waaronder deze.

Stap 2

Zoals reeds opgemerkt, kunnen niet alleen Beeline-klanten de parameters van MMS-berichten bestellen. Dit is ook beschikbaar voor gebruikers van het MTS-netwerk. Om de instellingen te krijgen, moet u de officiële website van het bedrijf bezoeken. Daarin zou u de overeenkomstige sectie moeten vinden, deze wordt "Help en service" genoemd. Vervolgens moet u de kolom "MMS-instellingen" selecteren. Klik erop en een veld om in te vullen verschijnt voor je. Voer de vereiste gegevens in (mobiel nummer in zevencijferig formaat) en stuur ze naar de operator.

Stap 3

Controleer voordat u automatische instellingen opvraagt of uw GPRS / EDGE-functie is aangesloten. De activering ervan is vereist, omdat u zonder deze geen MMS-berichten kunt verzenden en ontvangen. Dus om GPRS-instellingen te bestellen, gebruikt u het USSD-commando * 111 * 18 # (kies het op het toetsenbord van de telefoon en druk op de belknop). Deze methode is echter niet de enige waarmee u automatische instellingen kunt krijgen. Abonnees kunnen ze ook bestellen door een sms-bericht te sturen naar het nummer 1234. De tekst moet het woord MMS bevatten (of het tekstveld moet leeg zijn als u instellingen voor de internetverbinding nodig heeft). Het ontvangen van een mms-profiel is ook mogelijk door te bellen naar het verkorte nummer 0876. Vergeet niet dat u mms pas kunt ontvangen nadat u zelf uw eerste bericht heeft verzonden.

Stap 4

Als u klant bent van Megafon, kunt u, om MMS-instellingen te ontvangen, contact opnemen met de technische ondersteuning van abonnees door te bellen naar 0500 of een speciaal formulier in te vullen op de website van de operator.

Aanbevolen: