Hoe Mms In Te Stellen Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Mms In Te Stellen Op Een PDA
Hoe Mms In Te Stellen Op Een PDA

Video: Hoe Mms In Te Stellen Op Een PDA

Video: Hoe Mms In Te Stellen Op Een PDA
Video: 25 Craziest, Unexpected And Embarrassing Kissing in Public || InfoTube 2024, April
Anonim

MMC-instellingen in de PDA zijn onderhevig aan algemene regels en verschillen alleen in de instellingen van de netwerkoperator. Deze parameters kunnen worden verkregen op de website van de operator, op het kantoor van het mobiele bedrijf en in sommige gevallen telefonisch.

Hoe mms in te stellen op een PDA
Hoe mms in te stellen op een PDA

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van de PDA op door op de knop "Start" te drukken en ga naar het item "Instellingen". Gebruik het tabblad "Verbindingen" en open de gelijknamige link. Ga naar het tabblad Geavanceerd en klik op de knop Netwerken selecteren.

Stap 2

Selecteer de opdracht "Maken" in het gedeelte "Verbindingen voor programma's die automatisch verbinding maken met internet" en voer de gewenste waarde in voor de naam van de verbinding die wordt gemaakt, bijvoorbeeld "MMC". Klik op de knop "Wijzigen" en ga opnieuw naar het tabblad "Modem" gebruik de knop "Aanmaken".

Stap 3

Typ een nieuwe naam voor de verbinding die wordt gemaakt, bijvoorbeeld "Beeline MMS", en selecteer de optie "Mobiele lijn (GPRS)" in het gedeelte "Selecteer een modem". Bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken en voer de waarde van mms.beeline.ru in de regel "Toegangspuntnaam" in.

Stap 4

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op Volgende te klikken en voer de waarden voor de accountnaam en het wachtwoord in de overeenkomstige velden van het nieuwe dialoogvenster in. Autoriseer de uitvoering van de opdracht door op de knop "Voltooien" te klikken en terug te keren naar het netwerkselectiemenu. Herstel de oorspronkelijke instellingen van het gedeelte voor automatische internetverbinding zodat de applicaties correct werken.

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" om de nodige wijzigingen aan te brengen in de instellingen van programma's die met MMC werken en ga naar het item "Berichten". Gebruik de knop "Menu" in het geopende dialoogvenster van de Mobile Outlook-toepassing en selecteer het item "MMS-configuratie".

Stap 6

Ga naar het tabblad Servers en klik op de knop Maken. Voer de gegevens in die u van de mobiele provider hebt ontvangen in de overeenkomstige velden van het dialoogvenster dat wordt geopend en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken. Selecteer de aangemaakte server in het volgende dialoogvenster en gebruik de optie "Als standaard instellen". Zorg ervoor dat de voltooide actie om een rode pijl op het serverpictogram weer te geven is geslaagd en voltooi de MMC-configuratie door op OK te klikken.

Aanbevolen: