De Taal Op De Telefoon Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Taal Op De Telefoon Wijzigen
De Taal Op De Telefoon Wijzigen

Video: De Taal Op De Telefoon Wijzigen

Video: De Taal Op De Telefoon Wijzigen
Video: Instructie voor het aanpassen van de taal op je telefoon. 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kan elke eigenaar van een mobiele telefoon de meest geschikte taal instellen voor de apparaatinterface. Dit kan op twee manieren tegelijk.

De taal op de telefoon wijzigen
De taal op de telefoon wijzigen

Noodzakelijk

Computer, telefoon, software vereist

instructies:

Stap 1

Alle bestaande modellen mobiele telefoons bieden de mogelijkheid om de taal van de gebruikersmenu-interface te wijzigen in Russisch. De enige uitzonderingen zijn die apparaten die oorspronkelijk niet zijn ontworpen voor gebruik in Rusland. Tegenwoordig zijn er twee manieren om de taal van het telefoonmenu te wijzigen: via de apparaatopties en ook met behulp van speciale software (voor het geval de telefoon de Russischtalige menuweergave niet ondersteunt).

Stap 2

Om de taal van Russisch naar een andere te schakelen, opent u het hoofdmenu van de telefoon en gaat u naar het gedeelte "Instellingen". Selecteer hier het item "Telefooninstellingen" en zoek het menu "Taal" erin. In de sectie die wordt geopend, kunt u de gewenste taal instellen. Als het telefoonmenu wordt weergegeven in een andere taal dan het Russisch en u niet weet hoe u het gewenste menu kunt vinden, stelt u de vereiste parameters in met behulp van de sneltoetsen. Druk in het hoofdmenu op de nummers die overeenkomen met bepaalde instellingen (de betekenis van elk nummer wordt beschreven in de instructies voor de telefoon).

Stap 3

Als het apparaat geen werk in het Russisch ondersteunt, moet u de "firmware" wijzigen. Download hiervoor de firmware van internet die is ontworpen voor uw telefoonmodel en installeer deze op de apparaten. Installatie van nieuwe software wordt uitgevoerd met behulp van een USB-kabel. Ook hiervoor heb je een programma nodig waarmee je mobiele telefoons kunt flashen. U kunt het op internet vinden door de juiste zoekopdracht in een willekeurige zoekmachine in te voeren.

Aanbevolen: