De Taal Op De PDA Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Taal Op De PDA Wijzigen
De Taal Op De PDA Wijzigen

Video: De Taal Op De PDA Wijzigen

Video: De Taal Op De PDA Wijzigen
Video: Taal voorleesstem wijzigen 2024, Mei
Anonim

Heel vaak koopt een moderne persoon, om geld te besparen, elektronische apparaten voor zichzelf in het buitenland of op buitenlandse sites, zonder te denken dat de interface van de gekochte dingen in de regel in de taal zal zijn die overeenkomt met het land waar het was verkocht. U moet het besturingssysteem opnieuw installeren in uw taal door het juiste item te selecteren tijdens de installatie, en in het geval van een pocket personal computer (PDA) - om het apparaat te russificeren.

De taal op de PDA wijzigen
De taal op de PDA wijzigen

instructies:

Stap 1

Pak de gekochte PDA uit en controleer de pakketbundel op een speciale schijf van de fabrikant met drivers en een datakabel waarmee je een PDA op een stationaire kunt aansluiten. Als een van de bovenstaande items ontbreekt, zorg er dan voor dat u deze items van tevoren koopt. Geef tegelijkertijd bij de aankoop van een schijf de exacte naam van uw PDA aan de verkoper door.

Stap 2

Download stuurprogramma's op de website van de fabrikant als u ze niet te koop kunt vinden op een schijf in uw stad. Download van internet een crack voor een PDA, ontworpen voor de versie van het besturingssysteem die u op het apparaat gaat gebruiken.

Stap 3

Installeer drivers om de PDA te synchroniseren met een laptop of thuis-pc. Sluit de datakabel aan de ene kant aan op een PDA en aan de andere kant op een desktopcomputer of laptop. Zorg ervoor dat het synchronisatieprogramma uw apparaat herkent. Synchroniseer beide apparaten volgens de instructies die op het scherm verschijnen.

Stap 4

Kopieer absoluut alle documenten en programma's die op de PDA staan naar een vaste computer. Reinig het apparaat van alle bestanden die naar de pc zijn overgebracht. Dergelijke acties moeten worden ondernomen om Russification te laten plaatsvinden zonder problemen in verband met het verlies van gegevens.

Stap 5

Voer het installatieprogramma uit van de crack die u op het netwerk hebt gedownload. Volg de instructies, vink de bijbehorende vakjes aan en wacht tot de installatie is voltooid. Klik op de knop "OK" na het downloaden van de crack.

Stap 6

Selecteer het gewenste menu en voer de taal in door het vakje naast Russisch aan te vinken. Start uw PDA opnieuw op.

Stap 7

Kopieer alle programma's en documenten terug die tijdelijk naar uw thuiscomputer zijn overgebracht. De taal is veranderd, gebruik de russified PDA en werk er graag mee.

Aanbevolen: