De Taal Van Het Bericht Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Taal Van Het Bericht Wijzigen
De Taal Van Het Bericht Wijzigen

Video: De Taal Van Het Bericht Wijzigen

Video: De Taal Van Het Bericht Wijzigen
Video: taal wijzigen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

De taal voor het schrijven van berichten op verschillende telefoons kan op verschillende manieren worden geconfigureerd. De meeste moderne apparaten ondersteunen het wijzigen van de berichttaal al tijdens het typen in het tekstbewerkingsmenu.

De taal van het bericht wijzigen
De taal van het bericht wijzigen

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - instructies ervoor.

instructies:

Stap 1

Als je een gewone telefoon hebt, ga dan naar de algemene instellingen en specificeer de vereiste instellingen voor het invoeren van berichten in de taalparameters, in de toekomst kun je dit item alleen vanuit dit menu wijzigen. Dit geldt meestal voor oudere telefoons.

Stap 2

Selecteer in het tekstinvoermenu voor SMS-berichten "Invoerfuncties" en vervolgens "Wijzig de taal voor het schrijven van berichten". Gebruik in de toekomst hetzelfde schema om over te stappen. Houd er rekening mee dat dit menu kan worden geopend met behulp van de sneltoetsen, wat ook typisch is voor sommige oudere modellen mobiele apparaten.

Stap 3

Wanneer u een bericht typt in het Samsung-telefoonmenu, drukt u op de knop met een hekje of een asterisk - deze knoppen zijn verantwoordelijk voor het wijzigen van de invoertaal, evenals voor het wijzigen van de modus voor het schrijven van kleine letters en hoofdletters, het activeren van T9 en andere instellingen, afhankelijk op het telefoonmodel. Hetzelfde geldt voor gewone telefoons Nokia, Voxtel, Sony Ericsson enzovoort.

Stap 4

Als uw Nokia-telefoon een QWERTY-toetsenbord heeft, gebruik dan de pijl-omhoog en de tekentoets en de Bluetooth-pictogramtoetscombinatie, maar houd er rekening mee dat u de pijltjestoets iets eerder moet indrukken. In het menu dat verschijnt, zet u het selectievakje in de invoertaal die u nodig hebt. U kunt ook de invoerfuncties gebruiken en aanvullende parameters instellen om daar tekst in te voeren.

Stap 5

Schakel op dezelfde manier de invoertaal voor berichten op een Samsung-smartphone met een QWERTY-toetsenbord. Ook werkt voor sommige van dergelijke telefoons de combinatie van de Ctrl-knop met andere systeemtoetsen. Om deze combinaties te bekijken, kunt u een overzicht van de functies van uw telefoon op internet lezen, evenals de instructies voor uw mobiele apparaat, die in een verplicht pakket wordt meegeleverd, aandachtig lezen.

Aanbevolen: