Hoe De Balans In Beeline Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans In Beeline Te Zien
Hoe De Balans In Beeline Te Zien

Video: Hoe De Balans In Beeline Te Zien

Video: Hoe De Balans In Beeline Te Zien
Video: Beeline. Balance Information | Билайн. Информация по подключенным услугам 2024, April
Anonim

De noodzaak om uw saldo op uw telefoon te controleren kan zich op elk moment voordoen. Als u mobiele communicatie van Beeline gebruikt, kunt u de status van uw mobiele account op verschillende manieren controleren. Vind de meest geschikte optie voor jezelf.

Hoe de balans in Beeline te zien
Hoe de balans in Beeline te zien

instructies:

Stap 1

Bel het verkorte nummer * 102 # om uw saldo aan de telefoon te weten te komen. Bellen naar dit nummer is gratis. Ontvang een antwoordbericht met uw mobiele accountgegevens.

Stap 2

Maak verbinding met de dienst "Saldo op het scherm". Kies het commando * 110 * 902 # en druk vervolgens op de belknop. Het rekeningsaldo wordt weergegeven op het telefoonscherm, dat constant wordt weergegeven. Met zo'n herinnering word je nooit overrompeld door een afgebroken telefoongesprek, omdat je constant op de hoogte bent van je mobiele account. De dienst wordt geheel gratis geactiveerd, maar er wordt dagelijks 50 kopeken van de rekening afgeschreven.

Stap 3

Bent u abonnee met een prepaid betaalsysteem, bel dan 0697 en luister naar een spraakbericht over de status van uw saldo. Het gesprek is volledig gratis.

Stap 4

Ontdek informatie over het saldo via een enkel nummer 0611. Naast het mobiele account krijgt u informatie:

• over het tarief waarop u momenteel bent geabonneerd;

• over andere tariefplannen (nieuw en bestaand);

• over promoties uitgevoerd door een gsm-operator en nog veel meer.

Elke Beeline-abonnee kan deze service gebruiken. Bellen naar 0611 is gratis.

Stap 5

U kunt ook via internet informatie krijgen over de status van uw mobiele account door naar de persoonlijke site van deze mobiele operator www.beeline.ru te gaan.

Stap 6

Maak uw "Persoonlijke account" aan met behulp van de juiste commando's, nadat u een wachtwoord heeft ontvangen. Op de pagina vind je alle informatie over je nummer, inclusief het rekeningsaldo.

Stap 7

Maak gebruik van de dienst "Saldo van dierbaren". Door er verbinding mee te maken, kunt u eenvoudig de status van de mobiele accounts van uw familieleden, kennissen, vrienden en familieleden controleren. Deze dienst geeft u ook de mogelijkheid om uw persoonlijke saldo te controleren met een ander telefoonnummer.

Aanbevolen: