Hoe U Kunt Zien Hoeveel Verkeer Er Nog Is Op MTS

Hoe U Kunt Zien Hoeveel Verkeer Er Nog Is Op MTS
Hoe U Kunt Zien Hoeveel Verkeer Er Nog Is Op MTS

Video: Hoe U Kunt Zien Hoeveel Verkeer Er Nog Is Op MTS

Video: Hoe U Kunt Zien Hoeveel Verkeer Er Nog Is Op MTS
Video: There is a Dredge in the Way! 2024, April
Anonim

Er is veel vraag naar mobiel internet. Het is tenslotte dankzij hem dat je altijd beschikbaar bent op sociale netwerken, mail kunt bekijken op een geschikt moment en op elk moment de nodige informatie kunt vinden. Mobiele operators bieden hun abonnees internetpakketten aan. Om niet op het juiste moment zonder geld te zitten, is het belangrijk om te weten hoeveel verkeer er nog op de telefoon zit.

Hoe u kunt zien hoeveel verkeer er nog is op MTS
Hoe u kunt zien hoeveel verkeer er nog is op MTS

Hoe u kunt zien hoeveel verkeer er nog is op de MTS-modem

Modems voor internettoegang van mobiele operators zijn behoorlijk populair geworden vanwege hun mobiliteit. U kunt overal in het netwerkdekkingsgebied toegang krijgen tot internet. Het belangrijkste is dat je een laptop of computer bij je hebt en een modem met verkeer. U kunt op verschillende manieren zien hoeveel verkeer er nog over is op de modem van MTS:

  • Via uw persoonlijke account op de MTS website. Het modem werkt dankzij een gewone simkaart, waarmee je je kunt registreren in je persoonlijke account en van daaruit je diensten kunt beheren. Naast het bekijken van het resterende verkeer, kunt u in uw persoonlijke account uw saldo bekijken, extra services verwijderen en toevoegen en bonussen activeren.
  • U kunt gewoon "?" naar het verkorte nummer 5340. Als reactie krijgt u informatie over de rest van het verkeer. Dit kan door een simkaart in een mobiele telefoon te plaatsen of via een speciaal programma van MTS.
  • U kunt erachter komen hoeveel verkeer er nog is op de MTS-modem door 0890 te bellen.

Hoe u kunt zien hoeveel verkeer er nog is op MTS

Moderne telefoons en tablets zijn in staat om zelfstandig de hoeveelheid gebruikt verkeer te bepalen. Maar in de regel verschillen deze gegevens van de informatie van de operator. U kunt de rest van het verkeer op MTS op verschillende manieren achterhalen: USSD-verzoek, sms, telefoontje en onafhankelijke weergave van verkeer via internet.

  • Voor Start-, Smart-, Connect- en Super USSD-tarieven is de opdracht om informatie over het resterende verkeer te ontvangen * 111 * 217 #. Voor eigenaren van tarieven met een reeds aangesloten internetservice, moet u een verzoek * 100 * 1 # verzenden.
  • U kunt de beheerder bellen op 0890. Maar voor deze methode moet u uw paspoort en contract opmaken. De telefoniste zal, alvorens de vraag over het resterende verkeer te beantwoorden, om informatie vragen die alleen bekend is bij de simkaarthouder.
  • Door een sms met een vraagteken naar 0890 te sturen, krijg je in een paar seconden informatie over de rest van het verkeer op MTS.
  • Door u te registreren en uw persoonlijke account op de mts.ru-website te bezoeken, kunt u het tabblad "Pakketten" vinden in het gedeelte "Tarieven en diensten" en het huidige saldo van internetverkeer daar bekijken.
  • Als het om de een of andere reden onmogelijk is om de rest van het verkeer te achterhalen voor een van de bovenstaande methoden, dan kunt u een paspoort nemen en contact opnemen met het dichtstbijzijnde MTS-centrum. De consultants zullen u helpen de huidige rest van het verkeer te achterhalen en de fout oplossen waardoor andere methoden niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Aanbevolen: