Hoe Gprs Op De Navigator In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Gprs Op De Navigator In Te Stellen
Hoe Gprs Op De Navigator In Te Stellen

Video: Hoe Gprs Op De Navigator In Te Stellen

Video: Hoe Gprs Op De Navigator In Te Stellen
Video: Что такое GPS и как работает навигация в смартфоне? 2024, April
Anonim

De procedure voor het instellen van GPRS op uw navigatieapparaat kan verschillen, afhankelijk van de versie van het besturingssysteem dat u gebruikt. In dit geval overwegen we een apparaat in te stellen waarop Windows Mobile 6 Professional draait.

Hoe gprs op de navigator in te stellen
Hoe gprs op de navigator in te stellen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het mobiele apparaat op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Instellingen". Ga naar het tabblad "Verbindingen" en open de gelijknamige link. Selecteer de opdracht "Een nieuwe modemverbinding toevoegen" in de groep "Mijn ISP" en typ de naam van uw ISP in de juiste regel. Specificeer "Mobiele GPRS" in het veld "Selecteer een modem" en bevestig de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 2

Voer de gewenste naam in op de regel "Naam toegangspunt". Houd er rekening mee dat deze waarde wordt bepaald door de provider: internet.mts.ru - voor MTS, internet.beeline.ru - voor Beeline, enz. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop "Volgende" te klikken. Typ de naam van de provider in de regel "Gebruikersnaam" (mts - voor MTS, beelline - voor Beeline, enz.) en herhaal deze in het veld "Wachtwoord". Laat de domeinregel leeg en klik op de knop Geavanceerd.

Stap 3

Ga naar het tabblad "TCP / IP-protocol" in het dialoogvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje toe in de regel "Server wijst IP-adres toe". Schakel de selectievakjes Softwarecompressie gebruiken en IP-headers comprimeren uit. Ga naar het tabblad "Servers" en schakel het selectievakje in het vak "Adressen toegewezen door server" in. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken en pas ze toe door op de knop "Voltooien" te klikken.

Stap 4

Log in op internet. Roep hiervoor het hoofdmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Instellingen". Selecteer het tabblad "Verbindingen" van het dialoogvenster dat wordt geopend en open de link met dezelfde naam. Vouw het knooppunt "Bestaande verbindingen beheren" in de groep "Mijn ISP" uit en klik op de link van de gemaakte verbinding. Blijf het ingedrukt houden totdat een nieuw submenu verschijnt. Geef daarin de opdracht "Verbinden" op en zorg ervoor dat de verbinding tot stand is gebracht.

Aanbevolen: