Hoe Volgatelecom Televisie In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Volgatelecom Televisie In Te Stellen
Hoe Volgatelecom Televisie In Te Stellen

Video: Hoe Volgatelecom Televisie In Te Stellen

Video: Hoe Volgatelecom Televisie In Te Stellen
Video: Howto: Hoe installeer ik Digitale Televisie? 2024, April
Anonim

Nu wordt het gebruik van IPTV, de zogenaamde internet-tv, steeds populairder. Deze service wordt door veel providers ondersteund en is verbonden met internettoegang. Een van deze providers is VolgaTelecom.

Hoe volgatelecom televisie in te stellen
Hoe volgatelecom televisie in te stellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • -modem.

instructies:

Stap 1

Configureer het Adsl-modem om verbinding te maken met IP-TV van de Volgatelecom-provider. Ga hiervoor naar het servicemenu van het modem. De internetvermelding is de regel PVC0 - VPI / VCI - 0/33 - Bridge, laat deze ongewijzigd. Dan is er de lijn PVC1, deze moet gewijzigd worden om VolgaTelecom televisie in te stellen.

Stap 2

Stel VPI in op 0 en VCI op 50. Stel Encapsulation in op 1483 Bridged IP LLC. Sla op en controleer de IPTV-instellingen door op PVC's-overzicht te klikken. In de tabel moet aan het einde van de regels met de internet- en televisie-instellingen - PVC0 en PVC1 respectievelijk een Up-waarde staan. Dit betekent dat de verbinding succesvol tot stand is gebracht.

Stap 3

Schakel VLAN uit in de modeminstellingen om de IPTV-verbinding van VolgaTelecom te voltooien. Ga hiervoor naar het item Advanced Setup in de instellingen van uw modem, selecteer vervolgens het item Vlan, zet het keuzerondje in het veld Gedeactiveerd. Configureer nu de firewall om verbinding te maken met Volgatelecom-televisie.

Stap 4

Ga naar het menu "Instellingen", schakel de interactieve modus in. Ga vervolgens naar het menu "Persoonlijke firewall", selecteer de optie "Geavanceerde instellingen". Vink het vakje aan naast Inkomende internetstreams via IGMP toestaan.

Stap 5

Ga naar het item "Regels en zones". Klik in de zone- en regeleditor op de knop Instellingen, ga naar het tabblad Zones en klik op de knop Nieuw. Voer de naam van de zone en de beschrijving ervan naar eigen goeddunken in, klik vervolgens in het item "Geavanceerde parameters" op de knop "Adres toevoegen", voer het adres 224.0.0.0/224.0.0.0 in het venster in dat wordt geopend in het item "Subnet".

Stap 6

Klik vervolgens op "OK". Na het starten van de videospeler zal de firewall toestemming vragen om gegevens uit te wisselen, klik op "Toestaan". Hiermee is de instelling van de televisieparameters van VolgaTelecom voltooid. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Aanbevolen: