Hoe Muziek In Te Stellen Voor Oproepen Op De IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek In Te Stellen Voor Oproepen Op De IPhone
Hoe Muziek In Te Stellen Voor Oproepen Op De IPhone

Video: Hoe Muziek In Te Stellen Voor Oproepen Op De IPhone

Video: Hoe Muziek In Te Stellen Voor Oproepen Op De IPhone
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, April
Anonim

Zoals je weet, kun je in de iPhone van welke generatie dan ook geen muziek uit de audiocollectie op oproepen zetten. De standaard set oproepen, die niet eens uit muziek maar uit geluiden bestaat, gaat al snel vervelen. Met de officiële firmware kunt u niet gratis beltonen naar de iPhone downloaden.

Hoe muziek in te stellen voor oproepen op de iPhone
Hoe muziek in te stellen voor oproepen op de iPhone

instructies:

Stap 1

Om muziek in te stellen voor oproepen op de iPhone, moet je een mp3-bestand uploaden naar iTunes. Klik in de linkerbovenhoek op het notitiepictogram. Het gedeelte "Muziek" wordt geopend in de applicatie. Als u nog niet eerder mp3-bestanden naar iTunes hebt geüpload, is dit gedeelte leeg. Klik op de toets "Bestand" in de linkerbovenhoek. Selecteer "Bestand aan bibliotheek toevoegen" in het menu dat wordt geopend.

Beeld
Beeld

Stap 2

Selecteer in het geopende venster alle nummers die u wilt downloaden. U kunt zowel afzonderlijke bestanden als hele albums uploaden. Klik op de knop "Openen". Daarna wordt de mediabibliotheek gevormd. Als je de bestanden die je hebt toegevoegd niet hebt gezien, klik dan gewoon op het bestaande album en de nummers verschijnen onderaan het venster.

Beeld
Beeld

Stap 3

De iPhone accepteert alleen melodieën die niet langer zijn dan 40 seconden voor een oproep. Daarom is de volgende stap om het mp3-bestand in te korten. Dit kan met behulp van verschillende applicaties voor de telefoon. Het opnemen van de reductie van de melodie kan in iTunes. Klik met de rechtermuisknop op de muziek die u wilt inkorten tot 40 seconden. Selecteer het tabblad "Details". Ze wordt de vierde op de lijst. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Parameters". Hier is het mogelijk om precies het fragment van de opname te specificeren dat nodig is voor het afspelen. Vink het vakje naast het woord "Stop" aan en voer in het venster aan de rechterkant het aantal vereiste seconden in. Druk daarna op de knop "OK". Visueel is dit bestand op geen enkele manier veranderd. Nu moet u het huidige audio-opnameformaat wijzigen.

Beeld
Beeld

Stap 4

Voor iTunes versie 12.4.0 kunt u het audio-opnameformaat wijzigen via het menu. Om dit te doen, klikt u gewoon op de audio-opname, verkort tot 40 seconden, met de rechterknop en selecteert u in het vervolgkeuzemenu het item om de aac-versie te maken.

Beeld
Beeld

Stap 5

Voor iTunes-versies 12.5.1 en hoger is het vereiste item in het menugedeelte van het audiobestand verwijderd. Om nu een bestand naar aac-indeling te converteren, moet u naar het gedeelte "Bestand" in de linkerbovenhoek van de toepassing gaan. Vervolgens moet u de muis over het item "Een nieuwe versie maken" bewegen en het derde item selecteren in het submenu dat wordt geopend.

Beeld
Beeld

Stap 6

Onmiddellijk nadat u op de knop "Aac-versie maken" hebt geklikt, begint de bestandsconversie. Als gevolg hiervan krijg je een bestand met dezelfde naam en artiest, maar met een geheel andere duur. Als alle punten van de instructies correct zijn gevolgd, zal de duur van de melodie niet langer zijn dan 40 seconden.

Beeld
Beeld

Stap 7

Nu moet je de extensie van de muzikale compositie wijzigen. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het gewenste bestand en selecteert u "Toon in Windows Verkenner" in het vervolgkeuzemenu. Aanvankelijk is de audio-opname in het.m4a-formaat. Om deze melodie op een oproep te zetten, moet u het.m4r-formaat ontvangen. Dat wil zeggen, u hoeft alleen de letter "a" in de letter "r" te veranderen. Als u de extensie van het audiobestand niet kunt zien in iTunes, moet u het volgende doen in de verkenner: selecteer het tabblad "Service". Selecteer daarna het item "Mapopties" en ga naar het gedeelte "Bekijken". Schakel het selectievakje uit naast het item over het verbergen van de extensie voor geregistreerde bestandstypen. Druk vervolgens op ok. Nu kunt u het formaat van de beltoon wijzigen.

Beeld
Beeld

Stap 8

Dek de geleider niet af. Kopieer het en sla het op waar u het later gemakkelijk kunt terugvinden, zodat u het bestand dat u nodig heeft voor de melodie gemakkelijker kunt vinden. Keer terug naar de iTunes-app en klik op het weglatingsteken in de bovenste balk. Selecteer in de lijst die verschijnt het item "Geluiden". Nu moet je het eerder voorbereide ringtone-bestand overzetten naar het iTunes-venster. Als u het niet in uw map hebt opgeslagen, is het verwerkte bestand standaard opgeslagen in de iTunes-map in de map Mijn muziek op de C-schijf.

Beeld
Beeld

Stap 9

De volgende stap is om je telefoon te synchroniseren met iTunes. Om dit te doen, moet je de iPhone met een usb-kabel verbinden met de computer waarop de applicatie is geïnstalleerd. In iTunes moet je het telefoonpictogram in de bovenste balk vinden en erop klikken. Ga in de zijbalk van de applicatie naar het tabblad "Geluiden". Er wordt rechts een venster geopend waarin u geluiden moet synchroniseren door op het venster naast de gelijknamige plaat te klikken. Nadat u wijzigingen heeft aangebracht, moet u op "Toepassen" klikken. Als u dit vergeet te doen en het venster sluit, worden de wijzigingen niet doorgevoerd. Als alle acties correct zijn uitgevoerd, kun je nu eenvoudig de geconverteerde melodie op een oproep naar de iPhone zetten.

Beeld
Beeld

Stap 10

Om de eerder gewijzigde melodie in de oproep te plaatsen, moet u deze installeren. Selecteer hiervoor het item "instellingen" of "Instellingen" in de telefoon. Selecteer in het geopende venster het item "Geluiden" en selecteer in het volgende venster het item "Ringtone". Standaard hebben alle iPhones een melodie die marimba wordt genoemd. Selecteer in plaats daarvan het bestand met de beltoon dat is geconverteerd naar iTunes en naar uw telefoon is overgebracht.

Beeld
Beeld

Stap 11

Op deze manier kunnen iPhone-bezitters niet alleen een melodie instellen voor alle oproepen, maar ook individuele beltonen voor nummers maken. Om dit te doen, moet u een item selecteren met de abonnee voor wie u de beltoon in de telefooncontacten moet wijzigen. Nadat u de informatie met hem hebt geopend, klikt u op het pictogram "Wijzigen". Helemaal onderaan het tabblad Bewerken is er een venster met een beltoon. In plaats van het item "Standaard" moet u een bestand in het.m4r-formaat selecteren. Daarna, wanneer u belt vanaf deze abonnee, hoort u een unieke melodie en verwart u uw oproep met niemand anders.

Beeld
Beeld

Stap 12

Als al deze stappen voor het instellen van een individuele beltoon op de iPhone u overweldigend lijken, dan kunt u het gemakkelijker maken: download de beltoon uit de iTunes Store. Helaas zul je daar geen zeldzame melodieën vinden, maar populaire audiobestanden kun je gemakkelijk downloaden naar je telefoon. Maar zo'n gemakkelijke manier om een beltoon in te stellen op een beltoon op een iPhone kost geld. Maar de unieke melodie zorgt ervoor dat je je onderscheidt van alle eigenaren van telefoons met een appel.

Aanbevolen: