Hoe De Modem Aan Te Zetten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Modem Aan Te Zetten?
Hoe De Modem Aan Te Zetten?

Video: Hoe De Modem Aan Te Zetten?

Video: Hoe De Modem Aan Te Zetten?
Video: Restarting your cable modem & router to troubleshoot connection issues 2024, September
Anonim

Tegenwoordig is een modem het belangrijkste middel om toegang te krijgen tot internetbronnen. Er zijn interne en externe internetmodems. Er zijn hoofdtypen modems: ADSL en USB. Ze hebben dezelfde essentie, maar ze zijn op verschillende manieren met elkaar verbonden.

3G-modem
3G-modem

instructies:

Stap 1

ADSL-modem zorgt voor verbinding via een telefoonlijn (meest geschikt voor thuis), en biedt een breed scala aan operators en tarieven (onbeperkt, draadloos (Wi-Fi), satelliet-internet). De verbinding wordt gemaakt via een splitter die het signaal in de lijn splitst in hoge en lage frequenties en zo een extra ADSL-lijn voor internet vormt. De kwaliteit van het ontvangen signaal is direct gerelateerd aan de afstand van uw PBX. Om een USB-modem met ingebouwde drivers aan te sluiten, heeft u er software voor nodig en een telefoonlijn. Een belangrijk nadeel van deze verbinding is een mogelijk conflict tussen de modem en uw softwareversie.

Stap 2

Onlangs zijn vooral populair geworden 3G-modems voor het verbinden van internet via een mobiele operator: MTS, Beeline, Megafon. Om een 3G-modem aan te sluiten, plaatst u er gewoon een simkaart in en sluit u deze aan op een laptop of computer. In dit geval is de installatieschijf niet nodig. Positieve aspecten - autonome toegang tot internet overal in het dekkingsgebied, negatieve - lage verbindingssnelheid en verkeersvolume. De situatie kan worden gecorrigeerd door de modemversneller voor uw provider te gebruiken.

Stap 3

Een alternatief USB-modem is om een mobiele telefoon (bijvoorbeeld iPhone OS 3, 0) op een laptop aan te sluiten. Om uw telefoon in modemmodus (Internet Tethering) in te stellen, moet u: naar de website gaan https://www.iphone-notes.de/mobileconfig van mobiel; kies je telecomoperator; stel met behulp van de begeleidende aanwijzingen het profiel in dat de modemmodus activeert. Selecteer in de telefooninstellingen "Modemmodus" en verbind de iPhone via USB of Bluetooth met de laptop.

Aanbevolen: