Hoe De Airconditioner Aan Te Zetten Zonder Afstandsbediening

Inhoudsopgave:

Hoe De Airconditioner Aan Te Zetten Zonder Afstandsbediening
Hoe De Airconditioner Aan Te Zetten Zonder Afstandsbediening

Video: Hoe De Airconditioner Aan Te Zetten Zonder Afstandsbediening

Video: Hoe De Airconditioner Aan Te Zetten Zonder Afstandsbediening
Video: how to turn on ac without remote | how to turn on ac Using Mobile | 2024, April
Anonim

Airconditioner is tegenwoordig misschien een integraal onderdeel van het interieur van elk kantoor, huis, appartement. Hiermee kunt u de optimale klimatologische omstandigheden in de kamer behouden, die nodig zijn voor het menselijk leven in verschillende seizoenen van het jaar. In de regel worden airconditioningsystemen aangezet met een speciale afstandsbediening, maar er zijn momenten dat, op het juiste moment, deze afstandsbediening niet bij de hand is.

Hoe de airconditioner aan te zetten zonder afstandsbediening
Hoe de airconditioner aan te zetten zonder afstandsbediening

instructies:

Stap 1

Inspecteer de airconditioner zorgvuldig en controleer of er bedrading voor beschikbaar is. Er zijn gevallen dat de oude eigenaren bij het verlaten van kantoren alleen de doos in de kamer achterlaten en de benodigde draden worden teruggetrokken of gescheurd. Als u zeker weet dat uw airconditioner volledig functioneel is, doet u het volgende.

Stap 2

Onderzoek de voorkant van het paneel van de airconditioner. Zoek een kleine, rechte plastic hoes net onder de gordijnen van de unit die bij de airconditioner zelf past. Pak het van beide kanten (aan verschillende kanten) met je vingers en til het voorzichtig naar boven. Om dit te doen, moet u er lichtjes op drukken en het omhoog trekken.

Stap 3

Onderzoek het paneel onder het verhoogde deksel en vind daar de knop. De knop kan, afhankelijk van het model en de fabrikant, zich rechts en links bevinden. Het heeft vaak een achtergrondverlichtingsindicator. Als er een achtergrondverlichting is, zal de airconditioner groen of oranje oplichten wanneer deze werkt. Onder de knop staat in de regel ook een inscriptie ofwel aan uit of bediening.

Stap 4

Druk op de gedetecteerde knop en houd deze een paar seconden ingedrukt. De airconditioning zou moeten werken. Kijk welke lucht er uit de gordijnen komt. Als het koud is, maar u wilt een warme, drukt u nogmaals op de knop, maar houdt u deze niet met uw vinger vast.

Stap 5

Houd er rekening mee dat u het apparaat alleen in de automatische modus kunt inschakelen door het voorpaneel van de airconditioner te gebruiken, maar om de temperatuur te wijzigen, hebt u een afstandsbediening nodig.

Aanbevolen: