Hoe De Zaklamp Op Nokia Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Zaklamp Op Nokia Aan Te Zetten
Hoe De Zaklamp Op Nokia Aan Te Zetten

Video: Hoe De Zaklamp Op Nokia Aan Te Zetten

Video: Hoe De Zaklamp Op Nokia Aan Te Zetten
Video: How to Turn ON Flashlight in Old Nokia Phone 2024, Mei
Anonim

Nokia toestellen staan vooral bekend om hun functionaliteit en kwaliteit. Veel apparaten die door dit Finse bedrijf zijn vervaardigd, hebben ook een zaklampfunctie, die wordt geactiveerd met speciale knoppen op het apparaat of via gespecialiseerde programma's.

Hoe de zaklamp op Nokia aan te zetten
Hoe de zaklamp op Nokia aan te zetten

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van je telefoonmodel gebruikt Nokia de juiste methode om de zaklamp in te schakelen. Als u een apparaat heeft dat kan worden toegeschreven aan de budgetprijscategorie (bijvoorbeeld modellen 1280, 108, 105), wordt de zaklamp ingeschakeld door tweemaal op de "omhoog" -knop van het toetsenbord in de standby-modus te drukken.

Stap 2

Als u de eigenaar bent van Nokia-modellen E72, E73, E63 of E5-00 om de zaklamp in te schakelen, moet u eerst het toetsenbord van het apparaat ontgrendelen. Houd vervolgens de spatiebalk aan de onderkant van het apparaat ingedrukt totdat de flitser aangaat. Nokia E6 heeft ook deze functie. Om het te activeren, trekt u de ontgrendelingshendel van het telefoonscherm naar beneden en houdt u deze ongeveer 5 seconden in deze positie totdat de zaklamp gaat branden.

Stap 3

Als uw apparaat een cameraflitser heeft, kunt u deze ook als zaklamp gebruiken. Om dit te doen, moet u de software installeren die overeenkomt met uw apparaat. Als je een Symbian-telefoon hebt, download dan Light 2 ("Flashlight") naar je apparaat met behulp van je telefoonbrowser of computer.

Stap 4

Voer dit hulpprogramma uit op uw telefoon en voltooi vervolgens de installatieprocedure. Activeer het programma via het hoofdmenu van het apparaat door op het pictogram te klikken dat verschijnt in het gedeelte "Mijn toepassingen" en druk op de knop om de flitser op het scherm in te schakelen.

Stap 5

Er is ook een Flashlight-app voor Windows Phone-telefoons. Open het apparaatmenu en ga naar "Markt". Voer in het zoekvak "Flashlight" in en wacht op de resultaten. Download de applicatie die je leuk vindt door deze in de lijst te selecteren en de actie "Installeren" te kiezen. Wacht tot het einde van de procedure, ga naar het apparaatmenu en voer de geïnstalleerde applicatie uit. Tik op het scherm om de functie in te schakelen.

Aanbevolen: