Hoe De Camera Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Aan Te Zetten
Hoe De Camera Aan Te Zetten

Video: Hoe De Camera Aan Te Zetten

Video: Hoe De Camera Aan Te Zetten
Video: How to turn on webcam and camera in Windows 10 (Simple) 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is de camera een onmisbaar ding waarmee je de mooiste momenten van het leven kunt vastleggen. De techniek is echter zo ingewikkeld dat de gebruiker de gekochte camera niet altijd de eerste keer aanzet.

Hoe de camera aan te zetten
Hoe de camera aan te zetten

instructies:

Stap 1

Neem de aankoop mee naar huis en laat hem ongeveer een uur op kamertemperatuur staan. Pak alle kabels uit die bij de set zijn geleverd, controleer de schijven.

Stap 2

Lees de instructies die bij de camera zijn geleverd zorgvuldig door. Als de gebruiksaanwijzing die u heeft in een vreemde taal is geschreven, kunt u deze altijd in het Russisch op internet vinden. Denk aan de kwaliteit van je aankoop, want serieuze fabrikanten leveren het toestel altijd met de Russische versie van de handleiding.

Stap 3

Verwijder de batterij. Het kan in een speciale verpakking zitten of in de camera worden gestoken, als het in een winkel is gecontroleerd. Plaats de batterij in de oplader en sluit deze aan op het lichtnet. De batterij moet zo lang worden opgeladen als aangegeven in uw instructies. De batterij moet de eerste keer volledig worden opgeladen.

Stap 4

Sluit de camera aan op een computer om de batterij op te laden via een USB-kabel als er geen speciale oplader is. Plaats een opgeladen batterij in de camera en plaats vervolgens een geheugenkaart als deze apart van uw apparaat is aangeschaft. Gebruik hiervoor het gedeelte over het correct plaatsen van extra verwisselbare media.

Stap 5

Schakel het apparaat in door op de knop op de behuizing van het apparaat te drukken. In de regel bevindt het zich onder de wijsvinger van de rechterhand en heeft het een internationale aanduiding. Zorg ervoor dat u de lens van het apparaat niet met uw hand blokkeert, aangezien deze hoogstwaarschijnlijk zal uitschuiven.

Stap 6

Zorg ervoor dat er een afbeelding op het scherm verschijnt (in digitale camera's). Ga naar Instellingen. Selecteer de modus "datum en tijd instellen". Stel de juiste tijd in volgens uw tijdzone en datum in het juiste formaat. Controleer of u de datum en tijd op uw foto's moet vermelden. Om dit te doen, moet u het juiste vakje aanvinken.

Stap 7

Selecteer het item "geluid" in het menu en stel de nodige instellingen in door het geluid van de sluiter te selecteren, aan, uit, enz. of door het volledig uit te schakelen.

Stap 8

Zet de camera in de automatische modus. Maak wat foto's. Controleer of ze het hebben overleefd en wat hun kwaliteit is. Pas de helderheid, het contrast en meer aan op basis van de foto's die u maakt.

Aanbevolen: