Hoe U Uw People Net-account Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw People Net-account Kunt Controleren
Hoe U Uw People Net-account Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw People Net-account Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw People Net-account Kunt Controleren
Video: Как создать GoFundMe 2024, Maart
Anonim

PEOPLEnet is een nationale aanbieder van telecommunicatiediensten en de eerste 3G-operator in Oekraïne. Het aanvullen van de rekening gebeurt met speciale betaalkaarten, in filialen en via de website van de provider. Om de status van uw account in PEOPLEnet te controleren, kunt u verschillende methoden gebruiken die voor u geschikt zijn.

Hoe u uw People net-account kunt controleren
Hoe u uw People net-account kunt controleren

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de provider via de link https://people.net.ua. Aan de rechterkant ziet u een klein menu voor het beheren van uw account. Om toegang te krijgen tot het systeem, moet u zich eerst registreren. Stuur een leeg sms-bericht naar het korte nummer 909 en het geld wordt niet opgenomen van Oekraïense abonnees. Na een tijdje ontvangt u een reactie met een wachtwoord.

Stap 2

Voer uw telefoonnummer en het opgegeven wachtwoord in het inlogformulier in. Het is noodzakelijk om alleen het telefoonnummer te gebruiken dat is opgegeven bij het verbinden met internet via de PEOPLEnet-provider. Ga naar uw persoonlijke account en ga naar de sectie "Huidige status van mijn account".

Stap 3

Ook kunt u in het selfservice systeem het tariefplan inzien en wijzigen, de betalingshistorie inzien, extra pakketdiensten activeren of uw account opwaarderen met een voucher. Opgemerkt moet worden dat deze service ook beschikbaar is als het internet is uitgeschakeld wegens niet-betaling of om een andere reden.

Stap 4

Stuur een leeg bericht of bel 906 vanaf het apparaat waarin de PEOPLEnet-kaart is geplaatst. Als reactie ontvang je een audio- of sms-bericht over de status van je saldo. De service is gratis op het grondgebied van Oekraïne en werkt de klok rond.

Stap 5

Kies het verkorte nummer 111 vanaf het mobiele nummer van de PEOPLEnet-client, als resultaat komt u door naar het Customer Information Support Center. Als er geen mobiele telefoon beschikbaar is, bel dan 044-506-0-506 vanaf een vaste telefoon. Leg uw verzoek uit aan de operator die uw accountstatus zal controleren en rapporteren.

Stap 6

Wees voorzichtig bij het invoeren van wachtwoorden op de PEOPLEnet-website. Maakt u bij het invoeren drie keer achter elkaar een fout, dan wordt de toegang tot het zelfbedieningssysteem voor u geblokkeerd. Om de dienst te verlengen, dient u contact op te nemen met de Call Center manager via telefoon 111 of 044-506-0-506.

Aanbevolen: