Hoe U Het Saldo Op Beeline Op Verschillende Manieren Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Saldo Op Beeline Op Verschillende Manieren Kunt Controleren
Hoe U Het Saldo Op Beeline Op Verschillende Manieren Kunt Controleren

Video: Hoe U Het Saldo Op Beeline Op Verschillende Manieren Kunt Controleren

Video: Hoe U Het Saldo Op Beeline Op Verschillende Manieren Kunt Controleren
Video: Приложение "Мой Билайн". Обзор функционала 2024, April
Anonim

Er zijn momenten dat je dringend moet bellen vanaf je mobiel, maar door het gewenste nummer te kiezen, hoor je als reactie dat er niet genoeg geld op de rekening staat om te bellen. Om dergelijke momenten uit te sluiten, is het noodzakelijk om regelmatig het saldo te controleren. De mobiele operator Beeline biedt een gratis mogelijkheid om dit op verschillende manieren te doen, waarvan de keuze afhankelijk is van het gebruikte apparaat en de toegang.

Hoe u het saldo op Beeline op verschillende manieren kunt controleren
Hoe u het saldo op Beeline op verschillende manieren kunt controleren

Het saldo van Beeline controleren op een mobiele telefoon

Tegenwoordig worden telefoons en smartphones beschouwd als de meest populaire mobiele apparaten, en u kunt het saldo op Beeline achterhalen met behulp van USSD-opdrachten. Abonnees die worden bediend door het prepaid-systeem moeten het volgende doen:

1. Kies de combinatie * 102 # en druk vervolgens op de beltoets. Binnen enkele minuten verschijnt informatie over de saldostatus op het scherm van het mobiele apparaat.

2. Als na het kiezen van de combinatie een antwoord kwam met onbegrijpelijke hiërogliefen, betekent dit dat dit telefoonmodel geen ondersteuning biedt voor het weergeven van de letters van het Russische alfabet in reacties op verzoeken. U moet een ander commando instellen - # 102 #, en het antwoord komt in Latijnse letters, die door bijna elke gebruiker met een mobiel apparaat kunnen worden gelezen.

Het USSD-verzoek is anders voor abonnees die een postpaid-tarief hebben. Om het saldo te controleren, belt u * 110 * 45 # en wacht u op de onkostennota voor de huidige periode die het te betalen bedrag aangeeft.

Soms is het onmogelijk om financiële informatie te verkrijgen door een USSD-verzoek te sturen, en in dergelijke gevallen biedt de operator een andere manier om het saldo op de Beeline te achterhalen. U moet het nummer 0697 bellen en het antwoordapparaat zal het bedrag van het saldo of de rekeningschuld dicteren.

Naast deze methoden kunt u de dienst Saldo op het scherm bestellen, die een abonnementsprijs heeft van het bedrag dat is ingesteld door de operator. Na het aansluiten via USSD-verzoek * 110 * 901 #, wordt het saldo na elk gesprek op het scherm weergegeven.

Hoe het saldo van Beeline via internet te controleren?

Om het saldo op Beeline via internet te achterhalen, moet de abonnee toegang krijgen tot zijn persoonlijke account, en dit kan als volgt:

- ga naar de site www.beeline.ru en ga naar de sectie "Mobiele communicatie";

- bestel een wachtwoord door een verzoek te sturen * 110 * 9 #;

- ga in de sectie "Mobiele communicatie" naar de "Persoonlijke account", voer vervolgens in het veld "Inloggen" een mobiel nummer van 10 cijfers in, in het veld "Wachtwoord" - de code die in de sms is ontvangen en voer uw persoonlijke pagina in.

In de "Persoonlijke Account" heeft de abonnee toegang tot alle informatie met betrekking tot zijn nummer, inclusief de stand van zijn saldo.

Het saldo van Beeline op de modem controleren

Het controleren van het saldo is niet alleen noodzakelijk voor bezitters van mobiele telefoons, maar ook voor modemgebruikers. Voor een dergelijke mogelijkheid is in elke moderne modem een controleprogramma geïnstalleerd, waarmee u snel het saldo van het geld op de rekening kunt controleren.

Dergelijke services zijn niet aanwezig in verouderde modemmodellen, dus u kunt het saldo op Beeline achterhalen door USSD-opdrachten te verzenden. Om dit te doen, moet u in een speciaal venster voor het verzenden van verzoeken de combinatie * 102 # rijden en wachten op het resultaat, dat in de komende minuten wordt weergegeven.

Hoe het saldo van iemand anders te achterhalen?

In sommige situaties is het nodig om het saldo van iemand anders van de Beeline-operator te achterhalen. Dit kan nodig zijn voor de ouders van het kind om zijn rekening op tijd aan te vullen, of voor een persoon wiens naaste familielid of vriend niet zelf geld op de rekening kan storten.

Om het saldo van iemand anders te controleren, moet u 8-903-388-86-96 bellen en na prompts van het antwoordapparaat het nummer invoeren dat u wilt controleren, in het formaat +7 - afrekeningscode - mobiel nummer - #. Daarna geeft het antwoordapparaat informatie over de accountstatus van het ingevoerde nummer.

Voor abonnees biedt de operator een voldoende aantal manieren om het saldo op de Beeline te achterhalen om de beschikbaarheid van geld op uw account effectief te controleren en op tijd aan te vullen om te bellen.

Aanbevolen: