Hoe U Uw Megaphone-tariefplan Kunt Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Megaphone-tariefplan Kunt Controleren?
Hoe U Uw Megaphone-tariefplan Kunt Controleren?

Video: Hoe U Uw Megaphone-tariefplan Kunt Controleren?

Video: Hoe U Uw Megaphone-tariefplan Kunt Controleren?
Video: UiTPAS tutorials - Segmentatietool - hoe stel je een segment op 2024, April
Anonim

Het tariefsysteem voor het betalen van diensten wordt zonder uitzondering door alle mobiele operators toegepast. De Megafon-operator is geen uitzondering. Abonnees van deze operator kunnen hun tarief en tariefplan op verschillende manieren te weten komen, afhankelijk van de regio van registratie van het nummer.

Hoe u uw Megaphone-tariefplan kunt controleren?
Hoe u uw Megaphone-tariefplan kunt controleren?

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende referentienummers voor de nummers van verschillende Megafon vestigingen. Abonnees van de Central Branch vinden bijvoorbeeld hun tariefplan bij het bellen naar het gratis nummer: * 105 * 2 * 0 #.

Stap 2

Abonnees die gebruik maken van de diensten van het Oeral-filiaal kunnen informatie over het tarief ontvangen via het nummer: * 225 #.

Stap 3

Referentie telefoonnummer voor de Volga Branch: * 160 #.

Stap 4

Het Siberische filiaal informeert zijn abonnees hierover via het nummer: * 105 * 1 * 3 #.

Stap 5

Voor abonnees van de Kaukasische tak, het nummer: * 105 * 1 * 1 #.

Stap 6

In sommige gevallen is informatie over het tariefplan beschikbaar door te bellen naar: 0555; * 105 * 1 * 1 * 2 #; * 105 #; *100#.

Stap 7

Om deze nummers te gebruiken, moet de telefoon zich binnen het netwerkbereik bevinden. In andere gevallen kunt u het tarief raadplegen via de dienst "Internet Assistant". Voer na activering uw telefoonnummer in zonder de acht als de login en het wachtwoord dat u bij activering hebt ontvangen. Log in op de servicebeheerpagina. Informatie over het tariefplan wordt bovenaan of in het midden van de pagina weergegeven.

Stap 8

Als u niet bekend bent met uw tariefplan, de parameters en de exacte kosten van alle diensten niet kent, kunt u een speciaal nummer gebruiken om dit allemaal te weten te komen. Alle grote telecomoperators hebben zulke nummers.

Stap 9

Abonnees van de Megafon-operator kunnen meer te weten komen over het huidige tariefplan in elke communicatiesalon of in het klantenondersteuningscentrum. Daar zullen specialisten u de nodige informatie verstrekken of op uw verzoek het tarief wijzigen als het huidige niet bij u past. U kunt meer te weten komen over de locatie van communicatiesalons op de officiële website van het bedrijf Megafon in de overeenkomstige sectie.

Stap 10

Megafon-abonnees kunnen ook meer te weten komen over hun tariefplan via het zelfbedieningssysteem "Service-Guide". Om het te kunnen gebruiken, moet u inloggen (vul uw wachtwoord en gebruikersnaam in). Vervolgens moet u op het tabblad klikken dat verschijnt onder de naam "Voor abonnees met een contract". Om informatie over het tarief te verkrijgen, is het handig om een kort abonneeservicenummer 500 te hebben.

Stap 11

"Interactive Assistant" is een ander systeem van de Megafon-operator, waarmee u niet alleen kennis kunt maken met alle tarieven, maar ook kunt leren over de aangeboden diensten, het laatste nieuws kunt ontvangen en het zelfbedieningssysteem Service-Guide kunt betreden. "Interactive Assistant" is een informatiezuil uitgerust met een 3G-modem. Dergelijke kiosken vindt u in communicatiesalons of in Megafon-servicekantoren. Het gebruik ervan is trouwens gratis.

Stap 12

Andere Russische telecomoperators hebben ook nummers waarmee abonnees informatie kunnen krijgen over de eigenschappen van hun tariefplan. In Beeline is dit nummer bijvoorbeeld * 110 * 05 #. Maar in MTS is dergelijke informatie beschikbaar in het contactcentrum van het bedrijf of via de "Internet-assistent". Om toegang te krijgen tot dit systeem heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Login is uw mobiele telefoonnummer en u dient zelf het wachtwoord in te stellen. Hiervoor is er een speciaal nummer * 111 * 25 #, evenals 1118.

Stap 13

De officiële website van de mobiele operator Megafon biedt verschillende manieren om informatie over het account van de abonnee te achterhalen, inclusief het tariefplan. De eerste is om een kort telefoonnummer te gebruiken. Om het menu met alle informatie te openen, kiest u het verkorte nummer * 105 # en drukt u op de belknop. U komt in het contextmenu, van waaruit u eenvoudig naar het gewenste item gaat.

Stap 14

Alle benodigde informatie over het persoonlijke account van de abonnee is opgenomen in het persoonlijke account. Alle benodigde gegevens worden hier gepresenteerd, inclusief het tariefplan. Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account, voert u uw telefoonnummer en wachtwoord in op de inlogpagina. Om een wachtwoord voor uw nummer te krijgen, kiest u * 105 * 00 #. Het wachtwoord wordt binnen enkele minuten per sms verzonden. Op dezelfde manier kunt u het wachtwoord voor de tablet- en modemnummers krijgen. Als het apparaat het ontvangen van sms-berichten niet ondersteunt, plaatst u de simkaart in de mobiele telefoon, vraagt u om het wachtwoord en stuurt u deze terug naar de modem of tablet.

Stap 15

Om informatie over het nummer, inclusief het tariefplan, te krijgen via het korte menu, kiest u * 105 # op uw telefoon. Vul vervolgens het antwoord 1 in (Mijn Account) en u komt in een contextmenu met informatie over uw saldo en tarief, maar ook over kosten en aangesloten diensten. Verzoeken in dit menu zijn gratis, zowel in de thuisregio als in roaming. Via dit interactieve menu kunt u eenvoudig controleren welk Megafon-tarief aan uw nummer is gekoppeld.

Stap 16

De menukaart is zo georganiseerd dat u op verschillende manieren uw tariefplan kunt achterhalen. De eerste is via contextuele reacties in het menu. Kies eerst * 105 #, ga dan naar het item Tarieven (op toets 3), en dan - Ontdek mijn tarief (toets 2). Bovendien kunt u het directe commando * 105 * 3 * 3 # gebruiken. Deze tweede methode werkt echter alleen als u een nieuwe simkaart heeft. Voor oude nummers heeft het contextmenu een andere structuur en komen verschillende toetsen overeen met de secties.

Stap 17

Bovendien kunt u uw tariefplan vinden via het contextmenu met behulp van de toetsencombinatie * 105 #, ga dan naar het item Mijn account (knop 1), ga vervolgens naar het submenu Tarief (knop 3) en selecteer Meer informatie over mijn tarief (knop 2) … Het directe commando voor deze methode is * 105 * 1 * 3 * 3 #. Ongeacht de gekozen methode ontvangt u een sms met informatie over de naam van uw tariefplan en de korte beschrijving ervan.

Stap 18

U kunt uw Megafon tariefplan achterhalen door te bellen naar het gratis servicenummer 0505, waarna de autoinformer u de naam van uw tariefplan en het saldo op de rekening vertelt. Een meer gedetailleerde beschrijving van het tarief krijgt u door op knop 1 te drukken, vervolgens nogmaals op 1 als u de tariefbeschrijving telefonisch wilt beluisteren en op 2 als u informatie in een sms-bericht wilt ontvangen.

Aanbevolen: