Een Tekstbestand Naar Uw Telefoon Uploaden

Inhoudsopgave:

Een Tekstbestand Naar Uw Telefoon Uploaden
Een Tekstbestand Naar Uw Telefoon Uploaden

Video: Een Tekstbestand Naar Uw Telefoon Uploaden

Video: Een Tekstbestand Naar Uw Telefoon Uploaden
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons ondersteunen het lezen van tekstbestanden met behulp van ingebouwde of extra geïnstalleerde hulpprogramma's. Het is erg belangrijk om het ondersteunde bestandsformaat en de documentcodering te respecteren.

Een tekstbestand naar uw telefoon uploaden
Een tekstbestand naar uw telefoon uploaden

Noodzakelijk

kabel om de telefoon op de computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Ontdek het besturingssysteem van uw mobiele apparaat en download het installatiebestand van het leesprogramma. Dit kan op de website van de fabrikant. Ga naar het gedeelte met programma's voor het lezen van boeken en tekstbestanden die zijn ontworpen voor apparaten met uw platform.

Stap 2

Kies een leesprogramma zoals Tequila Cat of ReadManiac. Download het installatiebestand naar het geheugen van uw computer of mobiele telefoon en start vervolgens de installatie van de applicatie. Wacht tot de installatie is voltooid en voer het programma uit. Normaal gesproken hebben alle mobiele lezers een ingebouwde bestandsbrowser die zoekt naar tekstdocumenten in een opgegeven map.

Stap 3

Sluit uw mobiele apparaat aan op uw computer en kopieer er vervolgens een tekstdocument naar in een indeling die door de toepassing wordt ondersteund. U kunt het beste bestanden gebruiken met de extensie.txt. Let ook op de codering, want later kunt u problemen hebben met het lezen van het document. Gebruik Unicode-codering bij het openen van het bestand. Koppel de telefoon los van de computer en selecteer in de bestandsbrowser van het actieve programma om te lezen het tekstdocument in de map waar u het hebt gekopieerd.

Stap 4

U kunt ook via e-mail een tekstdocument uploaden naar uw mobiele telefoon. Ga hiervoor naar je e-mailclient en sla het document op in een van de mappen op je mobiele apparaat en open het vervolgens ook in het readermenu.

Stap 5

Let bij het downloaden van documenten van internet op de overeenstemming van de coderingen; het is goed mogelijk dat u het bestand moet bewerken door het apparaat op een computer aan te sluiten. In dit geval opent u het gewoon met een teksteditor en slaat u het op in Unicode-codering in het geheugen van uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: