Een Foto Uploaden Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Naar Je Telefoon
Een Foto Uploaden Naar Je Telefoon

Video: Een Foto Uploaden Naar Je Telefoon

Video: Een Foto Uploaden Naar Je Telefoon
Video: How to upload a photo from your phone to Google Drive 2024, April
Anonim

De standaard screensaver-afbeeldingen op de telefoon zijn vaak niet genoeg om onze stemming over te brengen. Veel mensen hebben foto's van een geliefde, familieleden, geliefden, idolen op de screensavers van mobiele telefoons. Dus hoe upload je een foto naar je telefoon om te bekijken en te installeren op een screensaver?

Een foto uploaden naar je telefoon
Een foto uploaden naar je telefoon

instructies:

Stap 1

Om de foto er duidelijk uit te laten zien, zoekt u de schermresolutie van uw mobiele telefoon op en wijzigt u de resolutie van de afbeelding. Om de beeldresolutie te wijzigen, hebt u een grafische editor nodig - Photoshop, Paint. Net, ACD SeeSystem, enz. Als de schermresolutie van uw telefoon bijvoorbeeld 480x800 is, zien kleine afbeeldingen er wazig uit en moeten grote afbeeldingen worden bijgesneden tot hetzelfde formaat.

Stap 2

Nadat de foto het gewenste formaat heeft gekregen, moet deze via een USB-kabel of via een Bluetooth-verbinding vanaf de computer naar de telefoon worden overgebracht. Als uw telefoon een geheugenkaart heeft, kunt u deze in de kaartlezer van uw computer of laptop steken.

Stap 3

Nadat de mobiele telefoon op de pc is aangesloten, ziet de computer de telefoon of geheugenkaart als een nieuw apparaat in het gedeelte "Deze computer". Afbeeldingen worden meestal opgeslagen op een geheugenkaart. De map met afbeeldingen wordt meestal "Afbeelding", "Foto" of "Afbeelding" genoemd. Daar moet je je favoriete foto kopiëren.

Aanbevolen: