Een Foto Uploaden Van Je Telefoon Naar Je Computer

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Van Je Telefoon Naar Je Computer
Een Foto Uploaden Van Je Telefoon Naar Je Computer

Video: Een Foto Uploaden Van Je Telefoon Naar Je Computer

Video: Een Foto Uploaden Van Je Telefoon Naar Je Computer
Video: How to Transfer Photos from Android Phone or Tablet to a PC 2024, Maart
Anonim

Het downloaden van foto's van een mobiele telefoon naar een computer is niet moeilijk. Met de ontwikkeling van technologische mogelijkheden van moderne mobiele telefoons is dit soms nodig. Er is immers niet altijd een camera bij de hand om de juiste momenten vast te leggen.

van telefoon naar computer
van telefoon naar computer

instructies:

Stap 1

Als u heel snel een foto moet downloaden, ver van uw computer, moet u mobiel internet gebruiken. Het aansluiten op een mobiele telefoon hangt af van de mobiele provider, net zoals de instelling van mobiele e-mail. Nadat u Internet + mail op uw mobiele telefoon hebt geconfigureerd, kunt u eenvoudig een foto per post van uw mobiel naar de voor uw computer beschikbare mail sturen. Het nadeel van deze methode zit alleen in de kosten van diensten en de relatieve traagheid van het proces. Maar in sommige situaties (u bent bijvoorbeeld op vakantie en wilt een foto per post naar een vriend sturen), is het natuurlijk onvervangbaar.

Stap 2

U kunt Bluetooth gebruiken. Het is alleen nodig dat er ook USB Bluetooth was om verbinding te maken met een computer. Met deze methode is het uitwisselen van foto's en in het algemeen alle bestanden met een computer vrij eenvoudig. Het is voldoende om Bluetooth alleen in de telefoon te activeren. Het nadeel van deze methode is dezelfde traagheid, het is niet bijzonder handig om met deze methode informatie uit te wisselen met een computer met duizenden foto's.

Stap 3

De snelste manier om foto's naar uw computer te downloaden, is door uw telefoon met een USB-kabel op uw computer aan te sluiten. Het wordt mogelijk om de inhoud van de telefoon te downloaden. Elk afzonderlijk model mobiele telefoon heeft speciale software voor het werken via USB. Op deze manier kunt u zonder problemen duizenden foto's snel genoeg naar uw computer uploaden.

Stap 4

Gebruik ook een kaartlezer. Met behulp van een kaartlezer kunt u rechtstreeks verbinding maken met de geheugenkaart van uw mobiele telefoon en vrij en snel bestanden op de kaart uitwisselen.

Aanbevolen: