Upgraden Naar Een Onbeperkt Abonnement

Inhoudsopgave:

Upgraden Naar Een Onbeperkt Abonnement
Upgraden Naar Een Onbeperkt Abonnement

Video: Upgraden Naar Een Onbeperkt Abonnement

Video: Upgraden Naar Een Onbeperkt Abonnement
Video: Arend (abonnement) - ga voor onbeperkt (De wachtzaal) 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators proberen de communicatie voor hun abonnees zuiniger te maken. Dit is de reden waarom bedrijven onbeperkte tariefplannen ontwikkelen en vrijgeven. De klant kan, door gebruik te maken van het aanbod, slechts tegen een kleine maandelijkse vergoeding communiceren met zijn vrienden via een mobiel apparaat.

Upgraden naar een onbeperkt abonnement
Upgraden naar een onbeperkt abonnement

instructies:

Stap 1

Stel dat u abonnee bent van de mobiele operator MTS. Bekijk allereerst de aangeboden tariefplannen. Neem hiervoor contact op met het contactcenter door het korte gratis nummer 0500 te bellen. U kunt ook de officiële website van het bedrijf bezoeken. Stel dat u bijvoorbeeld wilt upgraden naar een Ultra-abonnement. Om dit te doen, kiest u de volgende opdracht vanaf uw apparaat: * 111 * 777 #. Tariefwijziging is gratis.

Stap 2

U kunt uw tariefplan ook wijzigen via het zelfbedieningssysteem. Voer de volgende link in de adresbalk in: www.mts.ru. Zoek het opschrift "Inloggen op uw persoonlijke account", klik erop. Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in het veld in. Ga naar het gedeelte "Internet-assistent". Selecteer in de lijst aan de linkerkant de subsectie "Tarieven en diensten". Klik op het item "Het tariefplan wijzigen". U ziet een lijst met mogelijke tarieven, zoek een geschikte. Bekijk de informatie en klik op Volgende.

Stap 3

Ben je Megafon-klant, stuur dan een verzoek om je tariefplan te wijzigen. Als u bijvoorbeeld Unlimited wilt verbinden, voert u de volgende USSD-opdracht in: * 105 * 784 #. U kunt ook het zelfbedieningssysteem gebruiken, waarvan de link op de officiële website van OJSC Megafon staat. Ga op de pagina naar de sectie "Diensten en tarief" en vervolgens naar de subsectie "Het tariefplan wijzigen". Selecteer de juiste, sla de wijzigingen op.

Stap 4

Om het tarief in het Megafon-netwerk te wijzigen, kunt u de hulp van het klantenservicecentrum gebruiken. Bel 0890 vanaf uw apparaat, wacht tot de telefoniste opneemt en leg hem de essentie van het probleem uit (het gesprek is gratis).

Stap 5

Welnu, als u een Beeline-abonnee bent, kunt u met de hulp van de operator overschakelen naar een onbeperkt tarief. Stel dat u het pakket wilt wijzigen in "Onbeperkt". Bel 067412125. Voor het wijzigen van het tarief wordt 150 roebel van uw rekening afgeschreven.

Aanbevolen: