Een Onbeperkt Abonnement Kiezen Unlimited

Inhoudsopgave:

Een Onbeperkt Abonnement Kiezen Unlimited
Een Onbeperkt Abonnement Kiezen Unlimited

Video: Een Onbeperkt Abonnement Kiezen Unlimited

Video: Een Onbeperkt Abonnement Kiezen Unlimited
Video: Mobiele Abonnementen - Kooptips (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Mobiele communicatie moet niet alleen handig, maar ook voordelig zijn. Om dit te doen, moet u het juiste tariefplan kiezen. Operators geven hun abonnees de mogelijkheid om onbeperkte tarieven aan te sluiten, met behulp waarvan u de kosten van communicatiediensten kunt minimaliseren.

Een onbeperkt abonnement kiezen unlimited
Een onbeperkt abonnement kiezen unlimited

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u nadenken over wat voor soort communicatiedienst u het meest gebruikt. Stel dat u veel gebruik maakt van internet, oftewel gprs. In dit geval moet u het tariefplan kiezen dat uitgaat van onbeperkt gebruik van internettoegang tegen een kleine maandelijkse vergoeding. "Megafon" stelt zijn klanten bijvoorbeeld in staat om het tariefplan "Megafon-Online" aan te sluiten, en daarop elk van de pakketten met onbeperkt internetgebruik ("Basic", "Optimal", "Progressive", enz.). Elk pakket verschilt in datasnelheid en verkeersvolume vóór snelheidsbeperking.

Stap 2

Raadpleeg de operatoren om het meest geschikte onbeperkte tarief te kiezen. Controleer de tarieven, voorwaarden van het tarief, tariefopties en de kwaliteit van communicatiediensten. U kunt ook de officiële website van de mobiele operator bezoeken, de abonnementskosten en functies vergelijken.

Stap 3

Lees recensies over tarieven op forums en communities. Vraag vrienden en kennissen over de kwaliteit van communicatiediensten en de winstgevendheid van het tarief.

Stap 4

U kunt ook een onbeperkt tarief aansluiten, waarbij alles is inbegrepen, namelijk bellen, internet en berichten. Zo biedt "Megafon" klanten de mogelijkheid om verbinding te maken met het "All Inclusive" L "tariefplan, waarmee u kunt bellen naar vaste en mobiele nummers, berichten kunt versturen en internetten. MTS OJSC, dat Maxi heet, heeft een identiek tarief.

Stap 5

Kies een tarief via de officiële website. Als u bijvoorbeeld abonnee bent van MTS OJSC, kiest u het adres www.mts.ru. Klik op het tabblad "Oproeptarieven en kortingen". Op de pagina vindt u een venster waar "Uw beste tarief" staat, klik op "Kies een tarief".

Een onbeperkt abonnement kiezen unlimited
Een onbeperkt abonnement kiezen unlimited

Stap 6

Neem voor meer informatie over tariefplannen contact op met onze klantenservice. U kunt ook het contactcenter van uw mobiele bedrijf bellen via het verkorte nummer dat in uw contract is vermeld (MTS OJSC - 0890, Megafon - 0500, Beeline - 0611).

Aanbevolen: