Hoe Te Upgraden Naar Communicatie Monster

Inhoudsopgave:

Hoe Te Upgraden Naar Communicatie Monster
Hoe Te Upgraden Naar Communicatie Monster

Video: Hoe Te Upgraden Naar Communicatie Monster

Video: Hoe Te Upgraden Naar Communicatie Monster
Video: TOP 10 BIZARSTE IDEEËN DIE TOCH WERKTEN 2024, April
Anonim

Het bedrijf Beeline zorgde voor zijn meertalige abonnees. Het gunstige tariefplan "Monster of Communication" onderscheidt zich door de lage kosten van bellen en berichten, evenals de mogelijkheid om verbinding te maken met onbeperkte diensten.

Hoe te upgraden naar Communicatie Monster
Hoe te upgraden naar Communicatie Monster

instructies:

Stap 1

Als het voor u gemakkelijk is om voor communicatiediensten te betalen nadat u ervoor bent gefactureerd, is het postpaid "Monster of Communication"-tarief optimaal voor u. De overgang wordt uitgevoerd op het Beeline-kantoor op vertoon van een paspoort of door te bellen naar het gratis 0611. Moskovieten kunnen bellen met (495) 974-88-88. De telefoniste zal om uw paspoortgegevens vragen, die werden aangegeven bij het opmaken van het contract voor de dienstverlening van de gsm-operator. Overstappen naar een postpaid tariefplan is gratis.

Stap 2

Om een tariefplan met een prepaid betalingsschema te activeren, bel je 0674-100-210 vanaf je telefoon. Wacht op het antwoord van de telefoniste en spreek uw verzoek uit of kies, na de gesproken aanwijzingen, het tarief "Monster of Communication" in de handmatige modus. De bevestiging van de overgang naar het nieuwe tarief komt via sms. De kosten van het overschakelen naar het prepaid-tarief "Monster of Communication" bedragen 150 roebel.

Stap 3

Het tariefplan kan worden gewijzigd in het "Persoonlijke account" op de officiële website van het bedrijf www.beeline.ru. Log in door je via sms ontvangen telefoonnummer en wachtwoord in te voeren. Selecteer in de sectie "Tariefplannen" de gewenste en klik op de opdracht "Tariefplan wijzigen". Bovenaan uw contactgegevens in de kolom "Huidig abonnement" ziet u het "Monster van communicatie" zodra de aanvraag is goedgekeurd.

Stap 4

Om ervoor te zorgen dat uw telefoon wordt overgebracht naar het "Monster van communicatie", kiest u het commando * 110 * 05 # vanaf uw mobiele apparaat en de belknop. Binnen enkele seconden ontvang je een bericht met de naam van het huidige tariefplan.

Stap 5

Als u nog niet eerder gebruik heeft gemaakt van de diensten van de Beeline-operator, maar wel abonnee wilt worden en tegen dit tarief wilt worden bediend, kunt u bij het sluiten van een overeenkomst in het kantoor van een operator of communicatiesalon gewoon uw wens uiten. Je krijgt een starterskit met een Beeline simkaart met het reeds aangesloten Monster of Communication tariefplan.

Aanbevolen: