Hoe Te Upgraden Naar Het "Monster Of Communication"-tarief?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Upgraden Naar Het "Monster Of Communication"-tarief?
Hoe Te Upgraden Naar Het "Monster Of Communication"-tarief?

Video: Hoe Te Upgraden Naar Het "Monster Of Communication"-tarief?

Video: Hoe Te Upgraden Naar Het
Video: Connections 2021: Communications Upgrade 2024, Mei
Anonim

Bent u klant van Beeline en lijken de voorwaarden van het Monster of Communication tariefplan u voordeliger dan uw huidige tarief, dan kunt u uw tariefplan op elk moment wijzigen. De kosten van deze service zijn afhankelijk van de regio. U kunt alle benodigde details achterhalen en op verschillende manieren de overstap maken naar het geselecteerde tarief.

Hoe te upgraden naar het "Monster of Communication"-tarief?
Hoe te upgraden naar het "Monster of Communication"-tarief?

Noodzakelijk

  • - Het paspoort;
  • - mobiele telefoon;
  • - computer of communicator;
  • - internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Kom met uw paspoort naar het dichtstbijzijnde abonneeservicekantoor van het bedrijf "Beeline". Neem contact op met het kantoorpersoneel met een verzoek om uw huidige tariefplan te wijzigen in het tarief "Monster of Communication". Alle voorwaarden voor de overgang en de voorwaarden waaronder de nieuwe tariefstelling ingaat, worden u ter plaatse uitgelegd.

Stap 2

Bel 0611 vanaf uw Beeline mobiele telefoon Volg de aanwijzingen van de autoinformer. Luister in het overeenkomstige gedeelte van het helpdeskmenu naar informatie over de voorwaarden van het tarief en de kosten om ernaar over te stappen. Als alles je bevalt en er staat genoeg geld op je persoonlijke rekening, wijzig dan het tarief door simpelweg op het gewenste nummer te klikken. Of bestel een sms met een telefoonnummer, door te bellen kunt u later automatisch overschakelen naar het "Monster of Communication"-tarief. Om het tarief voor het postpaid-afwikkelsysteem te wijzigen, moet u uw paspoortgegevens aan de operator doorgeven.

Stap 3

Ga naar de rubriek "Tariefplannen" van de internetsite van het bedrijf "Beeline" in uw regio. Zoek het "Monster van communicatie" in de lijst en ga naar de tarievenpagina. Klik op het tabblad Beschrijving. Het telefoonnummer voor het wijzigen van het tariefplan en de kosten van de dienst worden aangegeven aan het begin van de geopende tekst. Als u niet van gedachten bent veranderd over het wijzigen van het tarief, belt u gewoon het aangegeven nummer vanaf uw Beeline mobiele telefoon.

Stap 4

Gebruik het internetservicebeheersysteem "Mijn Beeline". Als dit uw eerste login is of u bent uw wachtwoord vergeten, stuur dan een USSD-commando * 110 * 9 # vanaf uw mobiel. Een tijdelijk wachtwoord voor toegang tot het systeem wordt u toegestuurd in de vorm van een sms. In de toekomst zal het systeem u zelf aanbieden om dit wachtwoord te vervangen door een permanent wachtwoord (u zult dit zelf moeten bedenken).

Stap 5

Zoek op de hoofdpagina van de dienst in de sectie "Informatie over uw nummer" de regel met de naam van uw tarief. Klik op de link "Bewerken" ernaast. Zoek in de lijst die wordt geopend het tarief "Monster of Communication". De kosten van de overgang worden daar aangegeven. Bij gebruik van het postpaid-vereffeningssysteem zal het algoritme van acties iets anders zijn: het tariefplan wordt gewijzigd in de sectie "Servicebeheer". Gedetailleerde informatie is te vinden in het helpsysteem van de dienst.

Stap 6

Klik op de link "Tariefplan wijzigen". Bevestig op de geopende pagina de tariefwijziging door op de knop "Ja" te klikken. Als u van gedachten verandert over het wijzigen van het tarief, selecteert u de knop "Terug". Het is mogelijk om de voortgang van de uitvoering van uw verzoek te volgen in het gedeelte "Archief van verzoeken".

Aanbevolen: