Hoe Advertenties Op Het Scherm Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Advertenties Op Het Scherm Te Verwijderen
Hoe Advertenties Op Het Scherm Te Verwijderen

Video: Hoe Advertenties Op Het Scherm Te Verwijderen

Video: Hoe Advertenties Op Het Scherm Te Verwijderen
Video: Hoe Maak Je Een Goede Advertentie Voor Jouw Bedrijf? (+Advertentie aanmaken) 2024, April
Anonim

Allerlei virale banners zijn een van de meest onaangename soorten computervirussen. Ze blokkeren de toegang tot sommige functies van het besturingssysteem en maken het soms onmogelijk om het besturingssysteem zelf te openen.

Hoe advertenties op het scherm te verwijderen
Hoe advertenties op het scherm te verwijderen

Noodzakelijk

mobiele telefoon of andere computer

instructies:

Stap 1

De meeste virale banneradvertenties zijn eenvoudig te verwijderen. In sommige situaties is het voldoende om de juiste code in te voeren om deze te ontgrendelen, en soms moet u uw toevlucht nemen tot meer radicale methoden, bijvoorbeeld met behulp van de systeemherstelfuncties.

Stap 2

Laten we van eenvoudig naar complex gaan. Je hebt een mobiele telefoon, laptop of computer met internet nodig. Volg deze link https://www.drweb.com/unlocker/index. Deze pagina is speciaal gemaakt om de banner-ontgrendelcode te krijgen. Voer het telefoonnummer in dat is aangegeven in het advertentievenster en klik op de knop "code zoeken". Probeer de aan u voorgestelde opties in het bannerveld in te voegen

Stap 3

Als u de vereiste code niet kunt vinden op de bovenstaande bron, probeer dan vergelijkbare bewerkingen uit te voeren door naar de Kaspersky Anti-Virus-website te gaa

Stap 4

Als je gedeeltelijke toegang hebt tot het besturingssysteem, volg dan de link https://www.freedrweb.com/cureit en download Dr. Web Curelt. Installeer het en voer een scan uit van het besturingssysteem. Hoogstwaarschijnlijk zal dit hulpprogramma automatisch bestanden vinden en verwijderen die bijdragen aan het uiterlijk van de banner

Stap 5

Maar er zijn situaties waarin een reclamebanner de toegang tot het besturingssysteem volledig blokkeert. In dergelijke gevallen zullen de installatieschijven van Windows Vista of Seven en de Windows XP LiveCD u helpen.

Stap 6

Laten we beginnen met een voorbeeld van het verwijderen van banners in Windows XP. Plaats de LiveCD in het station en start deze. Zoek het item "Systeemherstel". Activeer het herstelproces door een van de checkpoints te selecteren.

Stap 7

Als het gaat om Windows Seven of Vista, voer dan de installatieschijf uit vanaf een van die systemen. Ga naar het menu Geavanceerde herstelopties en selecteer Opstartherstel. Schakel deze functie in en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: