Een Kras Van Het Scherm Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Kras Van Het Scherm Verwijderen
Een Kras Van Het Scherm Verwijderen

Video: Een Kras Van Het Scherm Verwijderen

Video: Een Kras Van Het Scherm Verwijderen
Video: Remove Scratches from your Smartphone Screen with TOOTHPASTE ! 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk om je in onze tijd een mens zonder telefoon voor te stellen. Ieder van ons heeft altijd een mobiele telefoon in onze zak of tas. We hebben verschillende mobiele telefoons, maar de gevolgen van het gebruik van de telefoon zijn hetzelfde. Vroeg of laat verschijnen er krassen op het display of de behuizing. Als gevolg hiervan verandert iemand de behuizing, iemand verandert de telefoon zelf, maar iemand probeert deze defecten te verwijderen. Het is niet de moeite waard om een nieuwe telefoon te kopen vanwege een paar krassen. Er zijn veel manieren om te herstellen.

Een kras van het scherm verwijderen
Een kras van het scherm verwijderen

instructies:

Stap 1

Gebruik speciaal gereedschap om krassen op het scherm van uw telefoon te verdoezelen. Er is een pasta genaamd GOI. Het is dus vernoemd naar het instituut waar het is ontwikkeld - het Staats Optisch Instituut. Reinig eerst het scherm van vuil.

Stap 2

Wrijf een klein steentje pasta op een stuk harde wollen doek en wrijf hiermee de bekraste plekken in. Het duurt anderhalf uur om het effect te bereiken, maar het resultaat is het waard. Het display zal zo goed als nieuw zijn, de krassen zullen verdwijnen.

Stap 3

Er is een andere manier. Je kunt het scherm afvegen met een nagelvijl. Neem eerst een zeer schurende vijl en verwerk het scherm, neem dan een zachtere vijl. Behandel het oppervlak. Deze methode is niet de beste, omdat het glas een matte tint krijgt en een zekere mate van transparantie verliest. Bovendien is deze methode niet geschikt om krassen uit de behuizing te verwijderen.

Stap 4

Sommige ambachtslieden verwijderen krassen met tandpasta en een borstel. Maar de pasta moet worden genomen voor rokers en transparant.

Stap 5

U kunt krassen verwijderen met naaimachineolie en een stuk badstof. Doe een druppel olie op een doek en wrijf over het scherm. Gebruik een schone doek om overtollige olie van het scherm te vegen. Probeer het scherm na de ingreep niet aan te raken; schaf hiervoor een beschermfolie aan.

Stap 6

Krassen op een Chinese telefoon kunnen worden weggeveegd met ontsmettingsalcohol en watten. Maar het is noodzakelijk om gelijkmatig te wrijven om defecten te voorkomen.

Stap 7

En een andere manier is om een speciale samenstelling te gebruiken om de auto te verwijderen. De oplossing op de kras aanbrengen, overtollig verwijderen en laten uitharden. U zult versteld staan van het resultaat.

Stap 8

U kunt krassen verwijderen met disc polish. Breng polijstmiddel aan op het beschadigde oppervlak met een katoenen doek en wrijf een paar minuten over het scherm. Gebruik vervolgens een schone doek om overtollig poetsmiddel af te vegen. Al deze methoden zullen u helpen krassen voor altijd te vergeten.

Aanbevolen: